Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
frustracije frcale

Neki navijači Barce okomili se na Messija na aerodromu, on im odgovorio i dobio potporu većine

Lionel Messi našao se na udaru frustriranih navijača Barcelone nakon ispadanja u polufinalu Lige prvaka.

Lionel Messi na travnjaku (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Većina navijača Barcelone bila je prilično ljutita nakon druge uzastopne sezone u kojoj je katalonski klub u nokaut-fazi Lige prvaka prokockao tri gola prednosti iz prve utakmice.

Podsjetimo, lani je Roma nadoknadila zaostatak od 4:1 iz prve utakmice i s 3:0 slavila u uzvratu za prolaz u polufinale. U utorak navečer Liverpool je nadoknadio 0:3 i pobjedom od 4:0 izborio ulazak u finale.

Messi odgovorio navijačima na vrijeđanje

Većina navijača bila je frustrirana, a dio te frustracije na svojoj je koži osjetio i kapetan Lionel Messi. On je na aerodrom u Liverpoolu stigao nakon svojih suigrača jer je morao biti podvrgnut dopinškom testu.

Lionel Messi i Fabinho (Foto: AFP) Messi kao blagoslov i prokletstvo: Ova Barca nema petlju, a ni plan B. Svi čekaju jednog čovjeka divider

Tamo ga je dočekala manja skupina ljutitih navijača, koji su ga počeli vrijeđati. Messi je uzvratio pitanjem "što želite?" i ponekom uvredom, nakon čega je cijelu situaciju prekinula druga skupina navijača Barcelone, koja je stala na Messijevu stranu i zaustavila napade na svog kapetana.

Može li Liverpool sad do kraja u Ligi prvaka?

Ukupno glasova:

Messi je u konačnici na avion ispraćen s pljeskom, ali slaba je to utjeha za argentinskog genijalca nakon što je treću sezonu zaredom plovio Ligom prvaka, a potom bio neočekivano zaustavljen.

Kod PSG-a, Juventusa, Rome i Liverpoola gol-razlika 0:14

Podsjetimo, prije dvije godine Barcelona je ostvarila nemoguće i nadoknadila 0:4 protiv PSG-a iz prve utakmice, te u uzvratu na Nou Campu slavila sa 6:1, a već je u idućem kolu izgubila od Juventusa s 3:0 u Torinu i potom odigrala 0:0 u Španjolskoj. Lani se činilo da će Roma lakoćom pasti, no u Rimu je Vučica nadoknadila tri gola zaostatka i s 3:0 izborila polufinale.

Sinoć je Liverpool s 4:0 podsjetio Barcelonu na horor koji je proživljavala u posljednjih nekoliko sezona u samoj završnici sezona. Ukupno gledajući, Barcelona na gostovanjima u nokaut-fazi Lige prvaka kod uglednih momčadi u posljednje dvije sezone, PSG-a, Juventusa, Rome i Liverpoola ima katastrofalan omjer. Izgubila je sve četiri utakmice i ima gol-razliku 0:14!

Kapetani Liverpoola u velikim preokretima Gerrard i Henderson (Foto: AFP) Je li ovo moguće?! Liverpool u istim minutama zabijao za dva nemoguća preokreta u Ligi prvaka divider

gol expired Lovren otkrio kako je Klopp motivirao igrače uoči Barcelone: "Rekao je stvari koje do sada nismo čuli" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider