Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
2005. i 2019. godine

Je li ovo moguće?! Liverpool u istim minutama zabijao za dva nemoguća preokreta u Ligi prvaka

Zvuči nevjerojatno, ali Liverpool je dva svoja najveća preokreta u klupskoj povijesti u Ligi prvaka kreirao u 54. i 56. minuti!

Kapetani Liverpoola u velikim preokretima Gerrard i Henderson (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kada treba okrenuti zaostatak od tri gola razlike u završnici najelitnijeg klupskog natjecanja, Liverpool je momčad koja se može pohvaliti da je to napravila u više navrata. U utorak navečer Redsi su protiv Barcelone slavili s čak 4:0 i izbrisali zaostatak od 0:3 iz prvog susreta od prije tjedan dana.

Liverpool je sličnu stvar napravio i u finalu Lige prvaka 2005. godine, kada je 0:3 zaostatak za Milanom na poluvremenu poravnao na 3:3 u drugom dijelu susreta i potom slavio boljim izvođenjem udaraca s bijele točke.

Osim što je u obje utakmice Liverpool nadoknadio ogroman zaostatak i to protiv vrhunskih momčadi poput Barcelone i Milana, ima jedna nevjerojatna poveznica između te dvije utakmice. Liverpool je u obje utakmice dva gola postigao u 54. odnosno 56. minuti!

Golovi Liverpoola 2005. godine (Screenshot) Golovi Liverpoola 2005. godine (Screenshot)

U finalu 2005. godine Steven Gerrard zabio je u 54. minuti za 1:3, a onda je samo dvije minute kanije Šmicer pogodio za 2:3.

U utorak navečer Wijnaldum je, nakon što je ušao u igru na startu drugog poluvremena, zabio gol za 2:0 u 54. minuti, a onda je dvije minute kasnije zatresao mrežu za 3:0.

Kolika je slučajnost?

Golovi Liverpoola u polufinalu 2019. (Screenshot) Golovi Liverpoola u polufinalu 2019. (Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider