Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žestoko protestiraju

Bio bi to udarac od kojeg se Real ne bi oporavio: Navijači traže novu kaznu za Ronalda!

Real Madrid nalazi se u nezahvalnoj situaciji u španjolskom prvenstvu, a Cristiano Ronaldo suočava se s novim optužbama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon deset odigranih kola Primere, Real Madrid već zaostaje za Barcelonom osam bodova. Doista, Los Blancosi su trenutno treći u španjolskom prvenstvu s četiri boda iza drugoplasirane Valencije, koja se preporodila i igra sjajan nogomet.

Posljednji udarac Real je doživio u Kataloniji. Zidaneova momčad izgubila je na gostovanju kod Girone. Međutim, ono što bi još moglo brinuti je mizeran učinak Cristiana Ronalda, koji ove sezone u La Ligi postigao samo jedan pogodak.

Naravno, Ronaldo je morao propustiti početak sezone (pet utakmica) zbog suspenzije koju je zaradio u španjolskom Superkupu. No, sada navijači traže novu kaznu zbog navodnog udaranja po licu igrača Girone.

Oni koji žestoko protestiraju smatraju kako je Ronaldo rukama omeo domaćeg igrača Perea Ponsa u trenucima dok je Real imao jedan korner. Pons je na kraju završio na podu, a sudac se nije oglasio po tom pitanju.

Iako ima onih koji bi najradije voljeli vidjeti novu suspenziju Ronalda, a koja bi Realu vjerojatno zadala nenadoknadiv udarac, ovaj put su manje šanse za tako nešto.

Sporan trenutak možete pogledati ovdje

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider