Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prijetnje na dnevnoj bazi

FOTO Stravične scene u Italiji: Navijači podivljali i poslali poruku vlasniku: ''Tvoja glava je sljedeća''

Navijači Sampdorije poslali su oštru poruku čelnicima kluba koji se grčevito bori za prvoligaški status.

Navijači Sampdorije (Foto: Afp)

Nakon 23. kola Serie A, Sampdoria se grčevito bori za svoj prvoligaški status. Situacija ne izgleda obećavajuće, 17. Spezia bježi im velikih osam bodova, a napad kluba iz Genove najgori je u Serie A, postigli su samo 11 pogodaka u 23 kola.

Aleksandar Petrović Aco Petrović: ''U Splitu je pravi košarkaški ambijent, za razliku od monotonije Draženovog doma'' divider

Navijači kultnog talijanskog kluba već su duže vrijeme u ratu s čelnicima, ponajprije vlasnikom Massimom Ferrerom.

Izgleda da je pala roleta navijačima te su se odlučili na radikalan potez. Di Marzio prenosi da su vatreni navijači kluba ostavili svinjsku glavu i poruku ispred klupskih prostorija.

Nogometaši Zenita Vladimir Putin potpisao dekret: Brazilci dobili rusko državljanstvo, čeka ih poziv u reprezentaciju divider

"Ispred klupskih prostorija Sampdorije pronađena je svinjska glava s porukom. Massimo Ferrero, Antonio Romei, sljedeće su vaše glave", piše u poruci.

Druga je ovo teška prijetnja vlasniku Sampdorije, prije samo nekoliko dana stiglo mu je pismo s metkom i zastrašujućom porukom.

''Na kućni prag su mi stigla pisma s tri metka, dva prije još tri godine, jedno nedavno. Želite me ubiti? Ja sam ionako mrtvac dok gledam ovakvu Sampdoriju'', rekao je Ferrero.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider