Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte rezultate

Navijači Reala puno više vjeruju Modrićevu nasljedniku nego Luki, Marcelo još gore prošao

Luka Modrić sljedeće sezone imat će 35 godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svoju će posljednju sezonu, onu sljedeću, Luka Modrić nositi dres Real Madrida u bitno drukčijoj ulozi od one na koju je navikao. No to je i normalno jer će hrvatski veznjak u rujnu napuniti 35 godina, dok bi na Euru 2021. trebao imati nešto manje od 36 napunjenih godina.

Madridski su mediji nedavno objavili da će Modrić ostati u Realu do kraja ugovora koji istječe u ljeto 2021. godine, a to bi mogao biti i kraj jedne veličanstvene karijere. Osim ako Luka ne odluči otići unovčiti svoje ime nekim egzotičnim ugovorom u jednako takvoj ligi.

Navijači Reala spremaju se na njegova nasljednika, nevjerojatnog talenta koji se uspio razviti u pravom smjeru nakon pompoznog dolaska u Madrid sa 16 godina. Martin Odeegard ono je o čemu sanjanju navijači madridskog kluba jer ove je sezone pokazao u dresu Real Sociedada da je spreman za povratak.

gol expired U Madridu tvrde: Real ne želi povratak Ronalda i zbog onog što je napravio Modriću divider

Marca je napravila više anketa u kojima je suprotstavila senatore i nadolazeće mlade igrače, a Modrić i Odeggard završili su jedan nasuprot drugoga. Na koga bi se kladili da će sljedeće sezone biti član početnih 11 Reala, bilo je pitanje, a čak 77 % čitatelja madridskog lista je dalo svoj glas Odegaardu nasuprot Modriću.

Nije dobro prošao ni Toni Kroos protiv Federica Valverdea. Obojica ove sezone uz Casemira čine standardni trojac u veznom redu, ali ako bi morali birati, 68 % njih izabralo bi Urugvajca ispred Nijemca.

gol expired Modrić odigrao ulogu u pregovorima u Realu: Zvijezda Madriđana promijenila ploču nakon izjave koja je podigla prašinu divider

Nije dobro prošao ni Marcelo s Mendyjem, kojeg preferira čak 86 % čitatelja. Zanimljivo, Carvajal na drugoj strani terena ima podršku od 56 % ispred Hakimija, koji je na posudbi u Borussiji i kojeg želi pola Europe, uključujući Guardiolu.

Ako bi morali birati između Balea i Rodryga, čak 89 % ostavilo bi mladog Brazilca. Neka pitanja nisu koncipirana ''jedan protiv drugog'' pa je tako u dilemi što s Hazardom i Vinciousom najviše glasova dobilo rješenje ''Hazard starter, a Vinicious njegova zamjena''.

Na pitanje može li Militao ugroziti poziciju Ramosa, čak 68 % smatra da ne može, a Isca i dalje žele gledati više nego primjerice mladog Japanca Kuba.

Pogledajte rezultate ankete

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider