Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izgubili su strpljenje

Skupocjene zvijezde PSG-a dočekala poruka najžešćih navijača, Pochettino je već prekrižen?

Navijače PSG-a šokirao je poraz od Nice, a Mauriciu Pochettinu sve se više "trese stolica".

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon iznenadnog poraza u osmini finala francuskog Kupa od Nice, nogometaše PSG-a dočekala je poruka najžećih navijača na društvenim mrežama.

"Naše strpljenje ima granica", napisali su navijači koji su razočarani zbog predstave momčadi koja je "nakrcana" skupocjenim zvijezdama.

Iako je od prve minute protiv Nice zaigrao i Lionel Messi s desetkom na leđima, to nije bilo dovoljno za prolaz u četvrtfinale. Osim toga, Mauro Icardi odigrao je užasnu partiju, upisao je samo šest dodira na susretu, ali on je ionako više fokusiran na probleme u braku s Wandom, nego na nogomet.

Zidane uskoro mijenja Pochettina?

Sve to ponajviše utječe na trenera Mauricia Pochettina koji nikako ne uspijeva uvesti red u svlačionicu, zbog čega čelnici PSG-a sve više gube strpljenje. Tako se u francuskim medijima pojavila informacija kako Zinedine Zidane kao "zapeta puška" na poziv iz francuske prijestolnice.

Navodno je sve dogovorio sa šeicima, već je trebao sjesti na klupu ove zime, ali onda je sve stopirao zbog Real Madrida s kojim se PSG susreće u osmini finala Lige prvaka.

gol expired Barcelona bijesni na Dembelea: Odbio je tri bogata kluba, a sada se zna zašto divider

Ispadne li PSG u osmini finala Lige prvaka, čini se da će Zidane ubrzo zasjesti na klupu pariške momčadi.

Prvu priliku za popravni Pochettino ima u francuskom prvenstvu protiv Rennesa, a nakon toga mu slijedi težak ispit protiv "kraljevskog kluba". U svakom slučaju, čeka nas zanimljiv period u Parizu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider