Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ispali iz kupa

Znate li zašto je Lionel Messi protiv Nice nosio PSG-ov dres s brojem deset?

Legendarni Lionel Messi u ponedjeljak je u kupu protiv Nice imao broj deset na leđima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Moćni PSG u ponedjeljak uvečer šokantno je ispao iz Francuskog kupa na penale od Nice, a Lionel Messi prvi put je nosio broj deset na leđima od svojeg ljetošnjeg odlaska iz Barcelone.

Došavši u Pariz ovo ljeto, Messi je odabrao broj 30, u kojem je 2004. godine debitirao za Barcelonu, jer je "desetka", inače obično rezervirana za najboljeg igrača u momčadi, pripadala Neymaru. Šuškalo se kako je Neymar ponudio Messiju svoj broj kad je dolazio, ali Argentinac mu se pristojno zahvalio na tome.

gol expired Icardi oborio neslavni rekord u PSG-u, buknula nova kriza s Wandom: Izbrisao je profil na Instagramu divider

Ali sinoć je ipak navukao desetku na leđa…

To je mogao jer su u Francuskom kupu obavezni tradicionalni brojevi od 1 do 11, dok igrači na klupi mogu odabrati brojeve ispod 25. A kako je Neymar preskočio taj susret zbog ozljede, Messi je smio uzeti desetku.

PSG se na koncu nije uspio plasirati među najboljih osam u kupu, a presudili su im penali na kojima je Nica slavila s ukupnih 6:5. Lionel Messi je svoj penal zabio, ali Parižani su izletjeli zbog promašaja Xavija Simonsa i Leonarda Paredesa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider