Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sapunica nema kraja

Icardi oborio neslavni rekord u PSG-u, buknula nova kriza s Wandom: Izbrisao je profil na Instagramu

Mauro Icardi odigrao je lošu utakmicu protiv Nice u Kupu, a uzrok tome su problemi s Wandom Narom?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sapunica koja je tjednima zabavljala svjetsku javnost ima novi nastavak. Mauro Icardi otpratio je svoju suprugu Wandu Naru na Instagramu i izbrisao svoj profil.

Iako su prije nekoliko mjeseci bili na korak od raspada braka zbog navodne preljubničke afere, na kraju su uspjeli sve izgladiti i ostati zajedno. Međutim, ljubav nije bila dugog vijeka.

Wanda se oglasila na Instagramu

Nogometaš PSG-a navodno je prestao pratiti svoju suprugu, a potom promijenio profilnu fotografiju i naposljetku izbrisao profil na Instagramu.

Naravno, Wanda se ubrzo oglasila i potaknula glasine o novoj krizi. Na Instagramu je tako objavila priču u kojoj se može vidjeti da je kći grli dok ona skriva lice.

Je li na pomolu nova kriza ili nešto drugo, teško je reći, ali sasvim je sigurno da se nešto događa.

Icardi je bio najgori protiv Nice

Prošli put je argentinski nogometaš dobio nekoliko slobodnih dana kako bi razriješio krizu sa svojom suprugom, propustio je tako nekoliko treninga, ali i utakmica, a jučer je bio uvjerljivo najgori u susretu osmine finala Kupa između PSG-a i Nice.

Nogometaši Nice bili su bolji nakon izvođenja jedanaesteraca, izbacili su PSG i osigurali prolaz u četvrtinu finala, a Icardi je na cijeloj utakmici zabilježio samo šest dodira!

Otkako popularna stranica prikuplja podatke s utakmica PSG-a, to je bilo uvjerljivo najgore izdanje nekog od nogometaša pariškog sastava.

Podsjetimo, afera je izbila nakon što je Nara posumnjala u Icardijev preljub s argentinskom glumicom Chinom Suarez. Zaplet je tim veći što je Nara ujedno i Icardijeva agentica, što znači da ima i poslovni interes u cijeloj priči.

Inače, Wanda i Mauro započeli su svoju vezu tijekom 2013. godine, u periodu dok je Mauro igrao u Sampdoriji skupa s Wandinim bivšim suprugom Maxijem Lopezom. Tijekom tog boravka u istom klubu Icardi, koji je bio Maxijev prijatelj i ovaj ga je doživljavao kao mlađeg brata, preoteo je Maxiju suprugu s kojom ima tri sina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider