Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na meti ni kriva ni dužna

Gnjusne uvrede za Shakiru u Parizu na Dan žena zgrozile mnoge: "Nije to zaslužila"

Parižani su pretjerali u svom performansu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kolumbijska superzvijezda Shakira postala je metom uvreda uoči utakmice Lige prvaka koju će igrati njezin suprug, igrač Barcelone Gerard Pique.

Navijači PSG-a, s kojim će Barcelona igrati uzvratnu utakmicu u srijedu od 21:00, objavili su četiri fotografije uoči utakmice. Tri su bile standardne navijačke poruke, a četvrta, upućena Shakiri, podigla je veliku buru.

"Shakiru u Jonqueru", piše na transparentu. Jonquera je grad na francusko-španjolskoj granici poznat po prostituciji.

gol expired Srbi u reprezentaciju pozvali novu zvijezdu Valencije: Kaže da je očaran Modrićem više nego Messijem divider

Poruke podrške Shakiri pod oznakom #respectshakira i osude navijača stižu sa svih strana. Od Shakirinih fanova, preko neutralnih promatrača pa do navijača Barcelone, mnogi smatraju da su PSG-ovci pretjerali te da Shakira nije zaslužila ovakve uvrede.

"Nije to zaslužila"; "Ona je veća od PSG-a"; samo su neki od komentara.

Nije to prvi put da je Shakira na udaru zbog Piquea, slavnog, ali i ponekad kontroverznog nogometaša koji je često na udaru protivničkih navijača. Na tribinama se tako znala pojaviti lutka na napuhavanje s njezinim imenom, a nije ovo ni prvi put da je dobila pogrdan transparent.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider