Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''sve su to majstori, ali...''

Srbi u reprezentaciju pozvali novu zvijezdu Valencije: Kaže da je očaran Modrićem više nego Messijem

Uroš Račić napokon je dobio poziv u srpsku reprezentaciju…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon nekoliko godina posudbi, 22-godišnji Uroš Račić ove je sezone napokon dobio šansu u prvih 11 Valencije. Iskoristio ju je na najbolji mogući način i standardni je član 12. momčadi La Lige.

Račić je stasiti, preko 1,90 visoki veznjak koji staturom podsjeća na Lazijeva Sergeja Milinkovića-Savića, no novi srpski izbornik odlučio je pronaći mjesta i za njega. Dragan Stojković Piksi pokrenuo je val optimizma kod naših susjeda koji u reprezentativnom nogometu dugi niz godina prolaze kroz havariju.

''O izborniku znam sve kao i svi drugi u našoj zemlji. Dragan Stojković Piksi je naš najbolji igrač u povijesti. Radujem se što ću imati priliku upoznati ga'', kaže Račić za srpske medije, no ono što je nama zanimljivo je njegovo mišljenje o kapetanu Vatrenih.

Ove je sezone Račić igrao i protiv Reala i protiv Barcelone. Tko ga je najviše očarao u tim utakmicama?

''Ma to su sve majstori nogometne igre. Messi je najbolji na svijetu. Kroos je klasa koja traje godinama, a Luka Modrić je nevjerojatan. Upravo je on na mene ostavio najveći dojam. Jako ga cijenim i kao čovjeka'', rekao je Račić od 35-godišnjem Hrvatu koji i dalje igra u velikoj formi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider