Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stiže devet buseva

Navijači Milana priredili kaos na autocesti: Napravili su veliku štetu na odmorištu, policija sve istražuje

Više od 500 navijača Milana stiže busevima u Zagreb na utakmicu Lige prvaka protiv Dinama.

Navijači Milana (Foto: Afp)

Pred nogometašima Dinama odlučujuća je utakmica za nastavak europske sezone. U sklopu 5. kola Lige prvaka zaigrat će protiv Milana, koji će imati glasnu podršku na južnoj tribini Maksimira.

Više stotina navijača talijanskog kluba zaputilo se busevima na put prema Zagrebu, a na autocesti, negdje oko Trsta, napravili su velike probleme. Stali su na odmorištu, kako bi napunili baterije pred ostatak puta, ali pojedinci su to iskoristili kako bi napunili vlastite džepove.

Otuđili su veliku količinu robe i nanijeli štetu, a talijanska policija je odmah reagirala i pokrenula očevid kako bi utvrdila visinu nanesene štete. Slovenska policija je preuzela devet buseva s oko 500 navijača Milana i otpratila ih do hrvatske granice, piše talijanski Messaggero Veneto

Tancredi Palmeri VIDEO Nekultura u Zagrebu: Djevojka pljunula u prijenosu uživo pred Ligu prvaka, Talijani šokirani divider

Ukupno, više od 1500 navijača trebalo bi bodriti Milan na maksimirskom stadionu.

Za kraj dodajmo da obje momčadi nemaju prostora za kalkulacije, moraju ići na pobjedu i osvajanje drugog ili pak trećeg mjesta koje osigurava europsko proljeće.

Nakon četiri odigrana kola Milan je posljednja momčad skupine s četiri boda, koliko ima i Dinamo na trećem mjestu. Dva boda više ima RB Salzburg, a na prvom mjestu skupine je Chelsea.

Tablica Liga prvaka

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider