Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve zbog škrte uprave

Požar na društvenim mrežama: Eurogol Perišića rastužio i razbjesnio navijače Uniteda!

Fantastični volej Perišića izazvao je pravu lavinu komentara razočaranih navijača Manchester Uniteda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Perišić sjajno je otvorio sezonu u Interu – na kontu ima već dva gola i tri asistencije. U posljednjoj utakmici protiv Spala pogodio je volej godine i osigurao nova tri boda još neporaženom Interu.

Perišić je golčinu zabio nakon što je s talijanskim velikanom potpisao novi, bogatiji ugovor do 2022. godine. No, malo je falilo da hrvatski reprezentativac ovoga ljeta postane igrač Manchester Uniteda – bio je velika želja Josea Mourinha, a transfer je propao jer se klubovi nisu mogli dogovoriti oko odštete.

Navijači Uniteda nisu dobro poznavali Perišića; mnogi od njih pitali su se je li on pravi igrač za slavni klub, ali nakon što su se pobliže upoznali s njegovim kvalitetama žale što nije obukao crveni dres. Golčina protiv Spala bila je kap koja je prelila čašu; nakon što su vidjeli sjajni volej, navijači su na društvenim mrežama iskazali svoju tugu, ali i bijes.


Ivan Perisic Goal HD - Inter 2-0 Spal 10.09.2017 by Highlights-Serie-A

Gol je pokrenuo pravu lavinu komentara, a pogotovo zbog subotnjeg kiksa Uniteda koji je remizirao sa Stoke Cityjem - mnogi su uvjereni da bi s Perišićem u sastavu izborili pobjedu. Svaki Perišićev gol vide kao nož u srce i trljanje soli na ranu navijača Uniteda, a neki su bijesni na upravu kluba koja je potrošila pravo bogatstvo, ali nije mogla naći dodatnih nekoliko milijuna za igrača koji bi im jako dobro došao.

Navijači Uniteda mogu samo žaliti i baviti se ''što bi bilo kad bi bilo'' pretpostavkama, jer Inter je u novi ugovor uvrstio i takozvanu ''anti-Manchester United'' klauzulu, kojoj je cilj europskim teškašima maksimalno otežati kupovinu Perišića.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider