Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prekipjelo im

Kaos nakon ispadanja Hajduka: Navijači provalili na travnjak, pokušali se sukobiti s igračima pa čekali upravu ispred Poljuda!

Nakon šokantnog ispadanja iz Europske lige od malteške Gzire, navijačima Hajduka je prekipjelo.

Galerija Jradi (Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL) Torcida upala na travnjak Poljuda (Screenshot) Navijači upali na travnjak (Screenshot)

Kaos na Poljudu nakon ispadanja iz Europske lige! Navijači sa sjeverne tribine ušli su na teren i pokušali doći do razočaranih igrača Hajduka, međutim u tome su ih spriječili specijalci.

Jedan od navijača uspio je doći do dvojice igrača Hajduka, ali je vrlo brzo udaljen. Nije bilo fizičkog obračuna, ali se izgrednik unio u lice jednom od njih.

gol expired Oreščanin nije ponudio ostavku, a tijekom presice izvalio: "Znali smo da imaju tri-četiri dobra igračića" divider

Određeni dio navijača došao je i do ograde VIP lože na zapadnoj tribini i počeo vrijeđati vodstvo splitskog kluba, pa je i tu osiguranje moralo smirivati situaciju.

Nakon što se stadion ispraznio, 200-tinjak navijača otišlo je pod zapadnu tribinu i tamo čekalo članove uprave i igrače da napuste Poljud. Specijalna policija tamo ih je dočekala i u konačnici rastjerala.

Utrčavanje navijača Hajduka na travnjak

Video okupljanja ispod zapadne tribine poslao nam je čitatelj GOL.hr-a.

Podsjetimo, Hajduk je šokantno izbačen u 1. pretkolu Europske lige, nakon što je prokockao prednost od 2:0 koju je stekao na Malti u prvoj utakmici. Gzira je u uzvratu gubila 1:0 na poluvremenu, a onda u posljednjih 40-ak minuta susreta zabila tri gola i ostvarila najveći rezultat u klupskoj povijesti.

Slavlje igrača Gzire (Screenshot) Ludo slavlje malteške momčadi, trener otkrio motivaciju: "Bio sam spreman na poraz, a onda sam otvorio jedne novine" divider

Ovo je, kada su europska natjecanja u pitanju, najveća sramota Hajduka, koju navijači sigurno neće brzo zaboraviti.

Videa je objavio Dalmatinski portal.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider