Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"nije sve u nogometu"

Ludo slavlje malteške momčadi, trener otkrio motivaciju: "Bio sam spreman na poraz, a onda sam otvorio jedne novine"

Trener Gzire Tedesco objasnio je da su njega i njegove igrače jako motivirali napisi u novinama.

Slavlje igrača Gzire (Screenshot)

Gzira United ispisala je povijest! Barem tako na pobjedu protiv Hajduka na Poljudu i prolazak u 2. pretkolo Europske lige gleda taj mali malteški klub.

"We made history" (ispisali smo povijest), stoji iznad fotografije slavlja iz svlačionice, a koliko im pobjeda i prolaz znači, može se vidjeti i na priloženom videu.

gol expired Oreščanin nije ponudio ostavku, a tijekom presice izvalio: "Znali smo da imaju tri-četiri dobra igračića" divider

Trener Gzire Tedesco objasnio je što je posebno motiviralo njega i njegovu momčad.

"Jako sam sretan zbog ove pobjede. Mislim da su moji igrači odigrali vrlo dobru utakmicu protiv velikog kluba kao što je Hajduk. Da budem iskren, do 4 ili 5 popodne bio sam spreman na poraz, a onda sam vidio jedne hrvatske novine u kojima se najavljuje golijada i sigurna pobjeda Hajduka. Znate, nije sve u nogometu, nego i u respektu. Najavljena je golijada, da Hajduk igra s amaterima, to je bio okidač koji me pokrenuo, pokazao sam igračima novine i to ih je motiviralo", rekao je trener Gzire, Giovanni Tedesco.

Jradi (Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL) Kaos nakon ispadanja Hajduka: Navijači provalili na travnjak, pokušali se sukobiti s igračima pa čekali upravu ispred Poljuda! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider