Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ludi fan ga tražio po švedskoj

Navijači dobili odštetu zbog pretrpljene "emocionalne žalosti" jer Cristiano Ronaldo nije igrao

Sud u Koreji presudio je u korist 162 navijača koji su tužili marketinšku agenciju za prevaru, a u centru tužbe našao se Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo (Foto: Fototricarico/IPA/PIXSELL/Pixsell)

Možda zvuči kao neki vic, ali nije tako. Čak 162 nogometna navijača u Južnoj Koreji dobila su sudski spor protiv marketinške firme The Fasta, koja je 2019. godine bila suorganizator prijateljske utakmice između Juventusa i zvijezdi korejske K-League u Seulu.

U toj utakmici trebao je nastupiti i Cristiano Ronaldo, barem je tako najavljivala The Fasta, koja je koristila ime portugalske zvijezde ne bi li u potpunosti rasprodala stadion od 65 sjedećih mjesta.

U tome je i uspjela, međutim Cristiano Ronaldo nije zaigrao, točnije ostao je cijelu utakmicu na klupi za pričuvne igrače u remiju 3:3 između dvije momčadi.

Ogorčeni navijači, od kojih su mnogi kupili ulaznice upravo zbog jedinstvene prilike da vide Cristiana Ronalda uživo, odlučili su sudskim putem utjerati pravdu jer su se smatrali prevarenima.

Yandiev usred tučnjave s Karitonovim Snimka koja je šokirala čak i Ruse dobila nastavak: Legenda napustila bolnicu i povukla prvi potez divider

"The Fasta je imala obvezu omogućiti navijačima da vide Cristiana Ronalda na travnjaku neovisno o svim okolnostima. Navijači su zbog lažnih obećanja pretrpjeli emocionalno razočaranje", stoji u objašnjenju korejskog suda.

Sva 162 navijača koja su podnijela tužbu dobila su povrat novca od ulaznica te kompenzaciju od 45 američkih dolara.

Recimo i da u Koreji kruži priča da se najogorčeniji navijač od svih, nakon što Cristiano nije zaigrao, zaputio u Švedsku, gdje je Juventus igrao svoju iduću prijateljsku utakmicu prošle godine kako bi se osobno obračunao s Cristianom Ronaldom. Naravno, do svog idola nije stigao...

Luka Modrić i Karim Benzema Novi težak udarac za Kraljeve u ključnoj utakmici Lige prvaka: Zidane ovoga puta nema izbora divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider