Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
real na pragu katastrofe?

Novi težak udarac za Kraljeve u ključnoj utakmici Lige prvaka: Zidane ovoga puta nema izbora

Nogometaši Real Madrida znatno oslabljeni stižu u Milano, gdje ih u srijedu očekuje ključni dvoboj u grupnoj fazi Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U srijedu su na rasporedu utakmice 4. kola Lige prvaka, a najzanimljivije će zasigurno biti u Milanu, gdje Inter dočekuje Real Madrid. Tko bi rekao da će nakon tri kola Kraljevi biti treći, a Inter posljednji u grupi koju dijele s Borussijom Mönchengladbach i Šahtarom?

Međusobni okršaj tih dviju momčadi mogao bi se pokazati kao ključan u otpisivanju jedne od momčadi iz daljnjeg natjecanja, a veće šanse da to bude trenutačno ima Inter. S tek dva boda iz tri utakmice Inter je posljednji, no u utakmicu protiv Reala ulazi kao favorit.

gol expired Nova taktika ometanja protivnika u šesnaestercu: U dva navrata hvatao igrača za pe*is divider

Razlog su brojni izostanci u redovima Kraljevskog kluba, a posljednji koji je otpao s popisa putnika je Karim Benzema. Francuski napadač, jedini ozbiljni napadač u momčadi Reala, nije se uspio oporaviti od ozljede, zbog čega je propustio i utakmicu u Primeri protiv Villarreala.

Uz njega su izvan stroja još i kapetan Sergio Ramos, Luka Jović, Fede Valverde i Alvaro Oriozola.

Pozitivna je vijest za trenera Reala Zinedinea Zidanea Casemirov negativan test na koronavirus. On se ipak našao na popisu putnika za Milano, no pitanje je hoće li zaigrati u tom susretu.

gol expired Najveći "freak show" u povijesti MMA-a: Borbe 3 na 1, Bob Sapp nokautirao promotora organizacije divider

Zidane je na ključni dvoboj u Ligi prvaka poveo svega pet veznjaka, među kojima i Luku Modrića, kojeg je u dvije od tri utakmice Lige prvaka do sada ostavljao na klupi za pričuve i uvodio tek u drugom poluvremenu.

Ovoga puta Zidane nema opcija te će morati od prve minute na travnjak poslati hrvatskog kapetana, kojem će društvo u veznom redu vjerojatno raditi Toni Kroos te, ako se ipak pokaže spremnim, Casemiro. Ako Brazilac pak ne bude spreman, onda bismo Modrića mogli vidjeti u ulozi korektora u veznom redu, odnosno mnogo povučenijeg nego inače.

Utakmica Intera i Reala na rasporedu je u srijedu s početkom u 21 sat.

gol expired Najgori klub u povijesti Bundeslige nada se da im posrnuli velikan neće srušiti rekord: Želimo ostati najgori divider

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider