Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žele ga vratiti u Brazil

Samo je jedan klik dovoljan, navijači Benfice pokrenuli zanimljivu kampanju za smjenu trenera: Evo o čemu se radi

Ove srijede Benfica igra protiv Dinamo Kijeva za prolaz u osminu finala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su pretrpjeli poraz u gradskom derbiju od Sportinga sa 3:2, navijači Benfice pokrenuli su inicijativu za smjenu trenera Jorgea Jesusa, i to na posve inovativan način.

Izradili su tako internetsku stranicu pod nazivom "Vratimo Jorgea Jesusa u Flamengo" koja funkcionira na sljedeći način, sa svakim klikom portugalski trener je 100 metara bliže povratku u brazilski klub koji je vodio prije dolaska u Lisabon.

To znači da sa svakih deset klikova, Jorge Jesus prevali jedan kilometar na svom putu za Flamengo, a do sada je uspio proći nešto više od 3980 kilometara što pak znači da je trenutno na pola puta, oko Senegala.

Kako napreduje povratak brazilskog trenera u Brazil možete vidjeti OVDJE.

Šalu na stranu, ovaj bi mjesec svakako mogao biti ključan za njegov ostanak na klupi Benfice.

Uspije li sutra svladati već otpisani Dinamo Kijev u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka, a Barcelona izgubi od minhenskog Bayerna, portugalska će momčad nastaviti svoj europski put u osmini finala najelitnijeg klupskog natjecanja.

gol expired Dok Madrid likuje, Barcelona se crveni od srama: Ovo ni Xavi nije uspio promijeniti divider

To bi bio snažan argument za njegov ostanak na klupi, ali ne uspije li u tom naumu na stolu bi moglo dočekati otpusno pismo i povratna karta za Brazil, odnosno Flamengo koji traži novog trenera nakon poraza u finalu Cope Libertadores od Palmeirasa.

Ovo je druga sezona brazilskog trenera na klupi Benfice, a navijači mu još uvijek nisu oprostili razočaravajuću prošlu sezonu u kojoj su osvojili samo Superkup.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider