Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VIDJELA SUPRUGA I CIJELI SVIJET

VIDEO Navijač pokušao zavesti mlađu djevojku na tribini, a njezina odbijenica postala viralna: "Ispričavam se supruzi"

Nestašni navijač Anselme Santos pokušao je zavesti mlađu djevojku na tribini, ali uhvaćen je u prijenosu susreta Obale Bjelokosti i Senegala na Afričkom kupu nacija.

Obala Bjelokosti - Senegal (Foto: Screenshot)

Utakmica Afričkog kupa nacija između Obale Bjelokosti i Senegala završila je dramatičnim raspucavanjem poslije kojeg su dalje prošli ovi prvi, ali društvene mreže preplavjela je urnebesna snimka s tog susreta.

Na njoj je stariji gospodin, koji se kasnije sam predstavio kao Anselme Santos, na sve načine pokušao zavesti mlađu navijačicu.

Sofyan Amrabat VIDEO Nogometaš Man Uniteda dobio dva puta crveni karton na utakmici divider

Nije uspio dobiti broj, a da stvar po njega bude gora, na snimci ga je prepoznala supruga! Ako ništa, barem je njegova reprezentacija prošla dalje.

"U cijeloj toj euforiji tražio sam broj, nisam imao loše namjere, međutim odbila me", objasnio je pa poentirao: "Ispričavam se ovim putem svojoj supruzi i djeci".

Koffi Kouao Dinamo riješio kritičnu poziciju: Modri plaćaju odštetu od dva milijuna eura divider

Njegova tužna ljubavna priča obišla je svijet jer je snimka njega i nezainteresirane navijačice postala viralna ekspresno.

Nestašni Anselme Santos malo je popio, skupio hrabrost, okrenuo se i ispucao svoje prema lijepoj djevojci pa dobio globalnu odbijenicu i zatim na pokoru kod supruge. Baš nije bila njegova večer.

Pogledajte situaciju OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider