Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludnica u New Yorku

VIDEO Navijač uletio u teren i prišao Messiju, osiguranje ga brutalno oborilo, zamalo stradao i Leo

Lionel Messi imao je zanimljiv susret za vrijeme utakmice Argentine i Jamajke.

Lionel Messi (Foto: Afp)

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Lionel Messi je s dva sjajna gola odveo Argentinu do pobjede u prijateljskoj utakmici protiv Jamajke 3:0.

Ušao je u igru u 56. minuti umjesto Lautara Martineza i zabio dva komada u zadnjih pet minuta utakmice, a još jedan dodao je Juilian Alvarez.

No, utakmicu u New Yorku obilježio je sasvim drugi detalj, naime nakon drugog Messijevog gola u teren je utrčao navijač. Prišao je Messiju s leđa i tražio šokiranog Lea autogram. Leo je pristao, uzeo marker i krenuo potpisivati leđa navijača, međutim nije stigao do kraja.

Uletjelo je osiguranje i brutalno spustilo huligana na zemlju, a malo je falilo da kraj njega polože i Messija koji se nije stigao ni uzmaknuti. Osiguranje nije imalo milosti za uljeza i njih čak osmorica su ga ispratili s travnjaka.

Mnogi će reći da je njihova reakcija bila preburna, međutim nekoliko trenutaka ranije jedan je navijač također pokušao isto, međutim nije uspio doći tako daleko kao ovaj. Njega su pak zaustavili poslije utakmice i zamolili da im pokaže što je od Messijevog autograma ostalo, međutim nije puno, samo jedna crta koju je Messi stigao povući, prije nego što su redari povukli mladića s njega.

 

Stota pobjeda Messija u dresu Argentine

Argentinska nogometna reprezentacija nastavila je niz pobjeda svladavši sinoć u New Jerseyu u prijateljskoj utakmici s 3-0 Jamajku.

Za Argentinu je ovo 35. utakmica bez poraza, a niz je počela 2019. godine. Rekord još uvijek drži Italija koja je pod vodstvom izbornika Roberta Mancinija bila bez poraza u 37 utakmica.

Argentinska nogometna zvijezda Lionel Messi također može pamtiti sinoćnje slavlje svoje reprezentacije jer je za njega to stota pobjeda koju je upisao u dresu argentinske reprezentacije.

On je svoju 100. pobjedu u dresu Argentine obogatio s dva pogotka. Nakon što je ušao u igru u drugom poluvremenu Messi je zabio prvi gol u 86. minuti, a onda dvije minute kasnije i drugi. prvi gol na utakmici za Argentinu zabio je Alvarez u 13. minuti susreta. Sada je Messi već zabio ukupno 90 golova za izabranu vrstu u 164 nastupa za reprezentaciju.

U sinoć odigranim prijateljskim utakmicama Brazil je s visokih 5-1 pobijedio Tunis, a strijelci su bili Raphinha (11, 40), Richarlison (19), Neymar (28, penal) i Pedro (74). Jedini pogodak na utakmici za Tunis postigao je Talbi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider