Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Izvodi nezamislive stvari"

"Kraljica plaže", svjetska prvakinja i djevojka koja je pobijedila Neymara ima novi trik za vas

Natalia Guitler je brazilska internetska senzacija koja je pobijedila Neymara i zaigrala s najvećim brazilskim zvijezdama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kraljica plaže i djevojka koja je pobijedila Neymara u "teqballu" (kombinacija stolnog tenisa s nogometnom loptom) Natalia Guitler prezentirala je novi trik na svojem Instagramu, koji prati više od milijun fanova.

"Ona izvodi stvari koje niste mogli ni sanjati", samo je jedan od brojnih komentara nogometnih stručnjaka koji su očarani ovom brazilskom ljepoticom i njezinim sportskim vještinama.

gol expired UFC-ova ljepotica ponovno zagolicala maštu fanova te pritom ostavila i svoj broj mobitela: "Pišite mi" divider

U najnovijem videu je iz "mrtvog kuta" rabonom postigla pogodak i to na mini-gol.

Guitler je svjetska prvakinja u "footvolleyju" (kombinaciji odbojke na pijesku i nogometa) u pojedinačnoj i konkurenciji parova, a u njezinoj bazi fanova nalaze se Neymar, Kaka, Ronaldinho, Rivaldo, Marcelo, Douglas Costa, Zico, Vinicius Junior i brojne druge nogometne zvijezde.

gol expired Loše vijesti iz Italije: Zvijezda Juventusa ponovno pozitivna na koronavirus divider

Njezin uspon na društvenim mrežama i među fanovima započeo je 2018. godine kada je pobijedila Neymara u "teqballu". Brazilka posjeduje brojne talente, o kojima najbolje možete posvjedočiti na njezinom službenom Instagram profilu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider