Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oglasio se i bruno marić

Zakotrljala se lavina kojoj nema kraja: Kako nakon svega vjerovati da je cilj "bolje suđenje"

Nakon što je osječki sudac Damir Batinić podnio ostavku, oglasila se i osoba zbog koje je to napravio - Bruno Marić.

Osječki sudac Damir Batinić dao je pismenu ostavku na mjesto dopredsjednika sudačke komisije, na koje ga je HNS postavio jučer.

Batinić je kao glavni razlog naveo imenovanje Brune Marića na mjesto glavnog čovjeka sudačke komisije. U svojoj ostavci istaknuo je kako je Marić sudac koji radi na "daljinski iz Međugorja", aludiravši naravno na utjecaj Zdravka Mamića.

Još od derbija Dinama i Hajduka krajem siječnja, pa cirkusa s VAR tehnologijom na utakmici Rijeka-Šibenik par dana kasnije, zakotrljala se lavina i nema joj kraja.

Od tada je Dinamo najavio da više neće biti "napucavanja s njima", Rijekin Damir Mišković najavio je brze promjene, promjena je i stigla - smijenjen je šef sudačke komisije Ante Kulušić. Jučer je izabran novi šef sudačke komisije Bruno Marić, a već danas ostavku je zbog toga podnio dopredsjednik Damir Batinić uz teške insinuacije:

gol expired Tottenham pobijedio Dinamo nakon dvije neoprezne reakcije u obrani i malo nesreće: Pred Modrima je težak zadatak divider

"Predsjednik Komisije sudaca u ovom "osjetljivom" trenutku mora biti osoba koja ima svoj stav i mišljenje, netko tko se može othrvati raznim utjecajima i pritiscima, te onaj tko neće biti "daljinski navođen" iz Međugorja."

"Daljinskim navođenjem iz Međugorja" Batinić jasno implicira da je novi šef sudačke komisije Bruno Marić pod utjecajem Zdravka Mamića. Je li Marić Mamićev čovjek?

"Ne bih to komentirao to sada. Kada to pročitam onda ću vidjeti u kojem ćemo smjeru reagirati."

Prema informacijama koje imamo iz HNS-a savez će prihvatiti Btinićevu ostavku i tražiti od središta Osijek drugog kandidata.

Kako nakon svega vjerovati da je cilj posljednje sudačke reforme zaista: bolje suđenje! A ne: borba za dominaciju? Nema druge, to će pokazati suđenje u HNL-u idućih mjeseci.

gol expired Novi sukobi u HNS-u, pala zvučna ostavka u pismu koje je podiglo buru: Ljutiti Šuker raskida s Mamićevom strujom!? divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider