Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
Nogomet
Nije se snašao

Napoli pozorno prati situaciju u Madridu: Talijani žele napadača kojeg je Real papreno platio

Jović je stigao na Santiago Bernabeu početkom srpnja prošle godine iz frankfurtskog Eintrachta za čak 60 milijuna eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid nije zadovoljan učinkom ljetošnjeg pojačanja Luke Jovića. Španjolski mediji već tjednima pišu kako su u Realu očekivali puno više od srpskog napadača.

Jović je stigao na Santiago Bernabeu početkom srpnja prošle godine iz frankfurtskog Eintrachta za čak 60 milijuna eura. Točno na toliki iznos procijenjen je mjesec dana prije na Transfermarktu.

gol expired Nastavlja se kaos u Europskoj ligi: Nogometaši Rome nisu ni otputovali na utakmicu divider

Već u prosincu Joviću je cijena na Transfermarktu pala za dvadeset milijuna eura. Taj podatak dovoljni govori kako se snašao na Bernabeuu. Budući da u međuvremenu nije posebno napredovao, lako je moguće da će mu cijena dodatno pasti prilikom sljedećeg ažuriranja.

Jović je u 15 nastupa u La Ligi postigao dva gola i upisao jednu asistenciju. Na terenu je proveo ukupno 391 minutu. U Ligi prvaka je skupio 111 minuta i nije postigao nijedan pogodak ili upisao asistenciju. U svim natjecanjima ima 24 nastupa te je postigao dva gola i upisao dvije asistencije. Premalo za napadača koji je plaćen 60 milijuna eura.

gol expired Maksimir odlazi u povijest: Zagreb planira srušiti stari i graditi novi Dinamov stadion divider

Stoga ne čudi što se spekulira kako Real već traži zamjenu. Joviću se zamjera da se nije uklopio, da teško prihvaća zahtjeve Reala i surađuje sa suigračima. Calciomercato piše da Napoli pozorno motri situaciju i spreman je reagirati. Napolitanci traže zamjenu za Driesa Mertensa kojem naljeto istječe ugovor.

Talijani se nadaju da bi Jovića mogli dobiti znatno jeftinije nego što ga je Real platio. Napoli je u dobrim odnosima s Kraljevskim klubom, već su uspješno poslovali.

gol expired Vatreni (zasad) putuju u Katar: HNS će zaraditi rekordnu svotu, brine informacija iz Barcelone divider

Real je svojevremeno prodao Napoliju Gonzala Higuaina, na kojem je talijanski klub jako dobro zaradio kada ga je preprodao Juventusu. Iz Reala su u Napoli u istom paketu stigli još Raul Albiol i Jose Callejon. Suradnja bi se mogla nastaviti.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider