Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poznata visina odštete

Okončana noćna mora Nikole Vlašića: Ima novi klub, čeka se samo potpis

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić je na koračić od povratka u Torino.

Nikola Vlašić (Foto: Afp)

Konačno je okončana neslavna epizoda Nikole Vlašića u West Hamu. Hrvatski nogometni reprezentativac napustio je redove engleskog premierligaša u transferu vrijednom 12 milijuna eura, a uskoro bi trebala stići i službena potvrda.

Popularni Niksi vraća se na dobro znanu adresu, u Torino gdje je prošle sezone odradio uspješnu posudbu. U 34 susreta talijanske Serie A upisao je pet pogodaka i šest asistencija, a u središnjem dijelu sezone imao je vidljiv pad u formi.

Ipak pred sam kraj sezone ubacio je u brzinu više i pomogao momčadi hrvatskog trenera Ivana Jurića da ostvari što bolji plasman na ligaškoj ljestvici. Na kraju su sezonu okončali na devetom mjestu, a to je Vlašiću donijelo toliko željeni odlazak iz engleskog nogometa.

Joško Gvardiol VIDEO Streloviti uspon Joška Gvardiola: "Od benge do Cityja u dvije godine" divider

Prije nekoliko dana talijanski su mediji otkrili razmjere Vlašićevog nezadovoljstva upravom engleskog premierligaša koja se nikako nije mogla dogovoriti s Torinom oko visine odštete:

"Ne želim ostati u West Hamu pod ovim uvjetima, želim igrati za Torino. Niti moja obitelj se ne želi vratiti u Englesku. Nisam zainteresiran za druge opcija. Znam da je Torino ponudio devet milijuna eura, što nije zanemariv novac, mislim da je pošten prema vašim potrebama. Vi ne pregovarate. Odbijete ponudu bez da kažete koliko zapravo želite", poručio je Vlašić upravi West Hama.

Na kraju se sve dobro završilo za hrvatskog nogometnog reprezentativca, koji bi sutra trebao odraditi liječnički pregled i staviti potpis na ugovor s Torinom.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider