Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NE SKRIVA KUDA ŽELI

Nikola Vlašić žestoko prema upravi West Hama: "Ne želim više biti tu, recite napokon koliko tražite za mene"

Nikola Vlašić želi se vratiti u Torino, no klubovi se još nisu dogovorili po pitanju odštete.

Nikola Vlašić (Foto: Afp)

Iza hrvatskog nogometaša Nikole Vlašića najbolja je sezona unutar pet najjačih europskih liga, a odigrao ju je kao član Torina, gdje se nalazio na posudbi iz West Ham Uniteda.

Nažalost po njega, West Ham je njegov drugi engleski promašaj, nakon što se nametnuti nije uspio niti u Evertonu i shvatio je kako se tamo više nema namjeru vraćati. 

Ne planira se vraćati u Premier ligu

Već od sredine prošle sezone glasno izražava svoju želju za stalnim prelaskom u Torino, no on je još uvijek član londonske momčadi, gdje se čini da David Moyes ne računa na njega.

Upravo zbog toga je, prema tvrdnjama talijanskog Tuttosporta, Vlašić uputio žestoku poruku prema upravi West Hama i samom Moyesu.

"Ne želim ostati u West Hamu pod ovim uvjetima, želim igrati za Torino. Niti moja obitelj se ne želi vratiti u Englesku. Nisam zainteresiran za druge opcija. Znam da je Torino ponudio devet milijuna eura, što nije zanemariv novac, mislim da je pošten prema vašim potrebama. Vi ne pregovarate. Odbijete ponudu bez da kažete koliko zapravo želite. Nastavit ću biti ozbiljan na treninzima, ali zabrinut sam", tvrde Talijani da je Vlašić poručio svojim nadređenima.

Popularni Niksi je u prošloj sezoni odigrao 34 utakmice u Serie A, postigavši pet pogodaka te upisavši šest asistencija. U središnjem dijelu sezonu imao je vidljiv pad u formi, no pred kraj ju je podigao i pomogao momčadi u borbi za što bolji plasman.

Torino je prošle sezone završio na desetom mjestu ljestvice Serie A.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider