Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BACIO SE NA POSAO

Nakon prvog velikog pojačanja u Osijek stižu još dva: Boto predstavio Zekiću plan za veznjaka i napadača!?

Nakon Enisa Čokaja, kojeg se danas očekuje na potpisivanju ugovora na Opus Areni, u Osijek bi mogla stići još dva nogometaša.

Jose Boto (Foto: Vlado Kos / CROPIX)

Nogometaši Osijeka vratili su se s priprema, gdje mogu biti zadovoljni predstavom u posljednjoj utakmici, svojevrsnoj generalci protiv Fehervara

Slavlje u generalki podiglo atmosferu

Uz vrlo dopadljivu igru slavili su rezultatom 2:0 te tako spremni i puni samopouzdanja čekaju nastavak prvenstva i susret protiv Rudeša za vikend.

Navijače su razveselile i vijesti s onog polja koje ih najviše zanima, a to su pojačanja. Enis Čokaj danas bi napokon trebao postati članom Bijelo-plavih, ali čini se da tu priča o pojačanjima neće stati.

Stižu još jedan veznjak i - napokon napadač!?

Kako doznaje Glas Slavonije, sportski direktor Jose Boto predstavio je treneru Zoranu Zekiću dva potencijalna pojačanja, na spomen kojih je trener imao afirmativan odgovor.

Tako se vjeruje da bi u Osijek uskoro trebali stići veznjak i napadač. Malo se toga zna o njima, osim da su tamnoputi nogometaši te da dolaze iz nogometnih bazena odakle je Boto već dovodio igrače u svoje prethodne klubove.

Boto je otkrio i kako će mu jedan od glavnih ciljeva biti uvjeriti mlade igrače da je za njihovu karijere najbolje da se u Osijeku zadrže što dulje. A to su također sjajne vijesti za navijače Osijeka, koji su uvijek imali posebno simpatije prema mladih produktima vlastite nogometne akademije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider