Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"više od jedne lopte u mreži"

Čopova bolna nezgoda hit je na društvenim mrežama: "Njegovi testisi pripadaju vratnici Ibroxa"

Duje Čop postao je hit na društvenim mrežama, ali ne zbog asistencije i postignutog gola, već zbog onoga što se dogodilo nakon ubacivanja lopte u mrežu.

Duje Čop zabio se u vratnicu (Foto: Afp)

Hrvatski nogometaš Duje Čop imao je sjajnih 40-ak minuta igre u susretu 5. kola Europske lige u kojem je njegov Standard iz Liegea gostovao kod Rangersa. 

Čop je u 6. minuti sjajno asistirao za vodeći pogodak Standarda, a potom je u 41. minuti i zabio za novo vodstvo 2:1. Nažalost, prilikom postizanja gola Čop se zabio u vratnicu, a najviše su pritom stradali njegovi testisi.

U poluvremenu je zamijenjen zbog ozljede, a taj trenutak nije prošao nezabilježeno na društvenim mrežama. Čop je bio jedna od glavnih tema na Twitteru u četvrtak navečer, a komentari su podijeljeni. 

Neki se dive njegovoj žrtvi za momčad, dok ga drugi sprdaju i odaju počast njegovim testisima... 

"Gol zbog kojeg je netko patio najviše u povijesti: Zbog gola je Duje Čop morao žrtvovati testise", piše Potencia Deportes.

Valentina Valjak Atletičarka Valentina (32) sahranjena je u vjenčanici sa zaručničkim prstenom na ruci: Bolest je bila asimptomatska

"Duje Čop pokazao je što znači žrtvovati se za momčad", piše poljski TVN24 Sport.

"Molim vas sve za minutu šutnje za Čopovo potomstvo", napisao je jedan šaljivdžija.

"Čop zabio za Standard, a onda je imao malo manje ugodan susret sa stativom", piše švedski Dplay Sport.

"Jadni Duje Čop. Prilično sam siguran da je više od jedne lopte završilo u mreži ovom prilikom", napisao je još jedan korisnik Twittera.

"Počivali u miru testisi Duje Čopa, koji sada pripadaju vratnici stadiona Ibrox."

Društvene mreže bile su prepune fotografija bliskog sudara Čopa s vratnicom, kao i brojnih komentara, bilo pozitivnih ili negativnih, odnosno posprdnih.

Dinamov ždrijeb Dinamovo novo proljeće u Europi: Zasad je poznat jedan suparnik, i to onaj najljući

 

Nastavi čitati