Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hvali kapetana Vatrenih

Veliki Realov promašaj: "Najbolji s kojim sam igrao? Modrić i Benzema na vrhu su liste"

Eden Hazard četiri je godine igrao s Lukom Modrićem u Real Madridu.

Marcelo, Luka Modrić, Sergio Ramos i Eden Hazard (Foto: Afp)

Eden Hazard, proslavljeni belgijski nogometaš koji je doživio krah prelaskom iz Chelseaja u Real Madrid, posljednjih mjeseci uživa u nogometnoj mirovini.

Nakon što mu je ljetos istekao ugovor s Kraljevskim klubom, Hazard je na stolu imao nekoliko ponuda da pokuša oživjeti karijeru, no odlučio je reći dosta. Unatoč neslavnoj epizodi u Madridu koju su obilježile nespremnost, ozljede i gnjev navijača, imao je uspješnu i bogatu karijeru.

Dijelio je svlačionicu s brojnim nogometnim zvijezdama, a tijekom gostovanja na podcastu Obi One otkrio je tko su najbolji igrači s kojima je igrao tijekom svoje karijere.

Luka Modrić VIDEO Modrić krenuo iz igre, a onda su reagirali protivnički navijači: Svi su bili na nogama divider

"Najbolji igrač s kojim sam igrao? Za mene su Modrić i Benzema na vrhu liste. De Bruyne, Lampard, Mata, također na vrhu liste. No najveći nogometni talent? Rekao bih Gael Kakuta", otkrio je Hazard.

Hazard je u karijeri nastupao za Lille, Chelsea i madridski Real, koji je iskrcao 115 milijuna eura za njega, a povod tome bio je sjajan sedmogodišnji mandat na Stamford Bridgeu.

352 nastupa, 110 golova i 92 asistencije je Hazard upisao u dresu Bluesa, a tome je pridodao i osvajanje Premier lige i Europske lige po dva puta.

Na Santiago Bernabeuu proveo je ukupno četiri sezone, a sudjelovao je osvajanju Lige prvaka, dvije La Lige, jednog Kupa i Superkupa te UEFA-inog Superkupa.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider