Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OSTAT ĆE MAJSTOR

Hazard objasnio zašto se umirovio i još jednom dobio naklon ljubitelja nogometa

Iako je imao neke primamljive ponude za nastavak karijere, Eden Hazard odlučio je kako mu je dosta nogometa.

Eden Hazard (Foto: Afp)

Eden Hazard završio je svoju nogometnu karijeru tri mjeseca prije 33. rođendana. Mnogi će reći prerano, posebno ako znamo da se posljednjih sezone u Real Madridu nije baš naigrao.

No, on je odlučio odbiti nekoliko ponuda i završiti svoju na kraju ipak vrlo uspješnu i veliku karijeru.

Iako nastupajući za Real, za koji mu je bila velika želja potpisati te je time ispunio dio svog sna, nije napravio gotovo ništa, ono što je radio u Chelseaju i belgijskoj reprezentaciji te ranije u Lilleu bilo je više nego impresivno.

Nije se odlučio pokušati još jednom vratiti

Zašto je ipak odlučio završiti karijeru tako rano, odnosno zašto nije pokušao svima potvrditi da se još jednom može vratiti barem blizu staroj razini?

"Uvijek sam osjećao da ću prestati igrati kad se na terenu više ne budem zabavljao", rekao je Hazard u razgovoru za L'Avenir, dodavši:

"Nisam želio negdje ići igrati isključivo za novac. Nisam više uživao u treningu... Nisam više igrao. Zapravo, odluka je bila jednostavna."

Edenu svaka čast. Bilo je i većih klubova koji su mu htjeli pružiti još jednu šansu, no on je jednostavno odlučio zahvaliti nogometu za ono što mu je dao i prestati ga iskorištavati.

Zbog toga to moramo cijeniti i svakako je ova nekadašnja igračina zaslužila još jedne prave ovacije svih kojima je nogomet u srcu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider