Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SPREMA LI SE TRANSFER

Najpoznatiji njemački insajder o Modriću: "Oni ga žele, mogao bi već iduće godine doći"

Nema nikakve sumnje kako je Luka Modrić velika želja Davida Beckhama i Inter Miamija.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Sve je jasnije kako vrijeme Luke Modrića u Real Madridu polako prolazi. Hrvatski kapetan ima 38 godina, većina njegovih vršnjaka već je u nogometnoj mirovini ili na nekim puno mirnijim nogometnim mjestima i ne treba čuditi što se i njemu to sve više bliži.

No, za razliku od njih, Luka i dalje traži svoju minutažu na najvećoj sceni, u najvećem i najuspješnijem klubu na svijetu. Ta minutaža je manja, no još uvijek je ima i još uvijek Carlo Ancelotti zna da može vjerovati u njega.

Ponuda Davida Beckhama sigurno godi

S druge strane, oko Luke se vrti jedna vrlo primamljiva ponuda, ona o kojoj se glasno govori još otkako se prošlog mjeseca našao s Davidom Beckhamom u okolici Dubrovnika.

Riječ je naravno o interesu Inter Miamija za njegove usluge, koje je sad potvrdio i njemački insajder Florian Plettenberg, sve više poznat i kao "Mini Romano".

"Imam informaciju da je Inter Miami definitivno zainteresiran za Luku Modrića. David Beckham ga želi. Rano je još govoriti, no ovaj 38-godišnjak je svakako na izlaznim vratima Real Madrida u 2024. godini. Trenutno je Modrić fokusiran na Real i želi ponovno postati standardni član udarne momčadi", napisao je Plettenberg.

Na ljeto kraj karijere ili odlazak?

Ovo bi neovisno o minutaži vjerojatno trebala biti posljednja Lukina sezona u sastavu Reala. Toliko mu nalaže ugovor, ali teško je očekivati da će dobiti novi ugovor i ostati u kadru nakon što klub napusti Carlo Ancelotti, koji na ljeto preuzima reprezentaciju Brazila.

Nije tajna kako Luka karijeru želi završiti u Realu, no čini se da će, želi li još igrati, to ipak morati napraviti negdje drugdje. Sunčani Miami, hrpa poznatih suigrača, liga s ispunjenim tribinama i sve što donosi Amerika? Ne zvuči loše za smiraj karijere.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider