Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Bizarna situacija"

Sudac Pajač i njegovo dijeljenje pravde u derbiju: Ne slažu se svi da je bio loš

Igor Pajač bio je sudac derbija Hajduk - Dinamo odigranog na Poljudu u sklopu 10. kola SuperSport HNL-a.

U svojim komentarima na derbi Hajduk - Dinamo voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu nisu preskočili ni glavnog suca Igora Pajača.

Mnogi su tijekom nedjelje i ponedjeljka, i to iz hajdučkog tabora, izražavali zgražanje nad Pajačevim dijeljenjem pravde, navodeći brojne primjere u kojima je išao na ruku Dinamu. Hajduk je pobijedio i to zasluženo, ali pregršt hajdukovaca bilo je bijesno zbog Pajača, uključujući i trenera Ivana Leku.

"Leko je rekao da je sudac bio loš", kazala je Valentina Miletić.

"Ja nisam stekao dojam da je bilo tako loše, volim proći komentare pa vidjeti što se piše. Po meni, dvije ključne odluke na startu je dobro procijenio - nije nasjeo na simuliranje, i na drugoj strani nije svirao penal zbog Bulatove stajne, donje ruke. Je li u nekim 50-50 situacijama malo naživcirao domaću publiku? Vjerojatno je", rekao je Mateo Pukšar.

Igor Ćurković je poručio: "Ako ti je Leko rekao da je sudac bio loš, što da ja kažem? Ne vrijedi moja riječ više od riječi trenera Hajduka."

Zatim je dodao:

"Bila je bizarna situacija u kojoj je zaustavio igru dok su se igrači Dinama osvježavali uz klupu, slično kao kad je Gvardiol to radio na Europskom prvenstvu protiv Španjolske. Sudac tada nije zaustavljao igru i Hrvatska je primila gol."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider