Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakav majstor

Kako je čuveni Roy Keane postao komentatorska zvijezda: Lista najluđih izjava beskompromisnog Irca

Roy Keane cijelu je 2020. odradio kao komentator, a iza njega su ostale lude, urnebesne, genijalne izjave...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši irski veznjak Roy Keane najpoznatiji je kao legendarni kapetan Manchester Uniteda Sir Alexa Fergusona. 

Nakon nogometne karijere okušao se kao trener - posljednji angažman imao je 2019. kao asistent u Nottingham Forestu - a zatim je savršen posao pronašao u televizijskom studiju.

Keane komentira nogomet istom onom žestinom kojom je nekad lomio protivnike. Bez imalo dlake na jeziku, ne preza od teških riječi, pa čak i uvreda.

Ne čudi stoga što je brzo postao prava zvijezda i iznimno popularan komentator. Cijelu 2020. odradio je kao komentator, a ovo je izbor najboljih - ili najluđih - komentara nakon njegove prve kompletne godine na novom poslu.

"Maguirea i De Geu ne bih pustio u klupski autobus"

"Adam Lallana je bio u veznom redu te večeri. Moja kći je jača od njega." (o tvrdnji da će Chelseaju biti teža utakmica protiv Evertona nego protiv Liverpoola)

gol expired Engleska zvijezda opisala lude alkoholne avanture slavne momčadi: Otkrio tko je mogao najviše popiti divider

"Da sam suigrač ili trener De Gei, ubio bih ga. Još je nešto arogantan. Objesio bih ga na poluvremenu." (nakon pogreške protiv Evertona)

"Ne mogu vjerovati što radi Shaw. Šokiran sam Maguireom. Zlo mi je od ovog golmana. Tukao bih ga na poluvremenu, napao bih ga šakama. On je kao cijenjen reprezentativni golman... Maguirea i De Geu ne bih pustio u klupski autobus nakon utakmice." (nakon Tottenhamova gola Man Utd-u)

"Kyle Walker je idiot"

"Nisam shvaćao Rooneyja i Ferdinanda, njihove šale i vrijednosti. Igra se mijenjala i ja s njom kako se bližio kraj moje karijere u Unitedu. Dolazili su novi igrači i nisam ih uvijek svaćao. Očigledno su bili sjajni igrači i drago mi je da sam igrao s njima, ali bih li s njima otišao na kavu? Ne, zaboravite." (razgovor tijekom lockdowna)

gol expired Mbappe se jedini oprostio od Tuchela: U spornim izjavama progovorio je o njegovu skandalu divider

"Baš je osjetljiv, zar ne? Kriste, zamislite kakav bi bio da su izgubili." (nakon rasprave s Kloppom)

"Mane je bio u duelu protiv idiota. Ljudi misle da Kyle Walker igra dobro, ja ne mislim, stalno radi pogreške. Reprezentativac je, ima 30 godina, a elementarna je nepogoda." (nakon što je Walker skrivio penal)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider