Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pomalo neočekivano

Mbappe se jedini oprostio od Tuchela: U spornim izjavama progovorio je o njegovu skandalu

Mbappe je jedina PSG-ova zvijezda koja je odala počast njemačkom stručnjaku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Thomas Tuchel pakira kofere i napušta PSG na Božić 2020. Njemački strateg dobio je otkaz, a vjerojato će ga naslijediti Mauricio Pochettino.

Otkaz je stigao dan nakon što je njemački Sport1 objavio Tuchelove izjave u kojima je progovorio o svojim teškoćama u PSG-u.

"Iskreno, u prvih šest mjeseci ovdje osjećao sam se više kao sportski političar, ministar sporta nego trener. Ja volim nogomet, a u ovom klubu ne radi se uvijek o nogometu. Nekad napravim zamjenu, pa to bude tema dva tjedna. Onda pomislim: 'Samo želim trenirati'", rekao je.

Jedan od igrača koji se zasigurno može pronaći u riječima o zamjenama jest Kylian Mbappe.

gol expired PSG će Tuchelu morati platiti bogatstvo: Ovo su kontroverzne izjave koje su ga (vjerojatno) koštale posla divider

Mlada superzvijezda znala je burno reagirati nakon što bi ga trener povukao iz igre; primjerice, u veljači ove godine Mbappe je, pred tada još punim tribinama i televizijskim kamerama, bijesnio i ignorirao Tuchela nakon zamjene pri vodstvu 5:0.

Međutim, upravo je Mbappe zasad jedini igrač koji se oprostio od Tuchela.

"Nažalost, takav je zakon nogometa. Nitko neće zaboraviti tvoje vrijeme ovdje. Ispisao si sjajan dio klupske povijesti i stoga ti poručujem: 'hvala, treneru'", napisao je Mbappe na Instagramu, a zahvalio se i cijelom Tuchelovu stožeru.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider