Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlazak još nije služben

Nadzorni odbor Hajduka će u petak raspravljati o Brbićevoj ostavci

Marin Brbić klub neće napustiti odmah, već kada se za to stvore uvjeti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nadzorni odbor HNK Hajduk je najavio kako će u petak raspravljati o ostavci Marina Brbića na dužnost predsjednika Uprave splitskog kluba.

"Nadzorni odbor HNK Hajduk će o ostavci predsjednika Uprave Marina Brbića raspraviti i odlučiti na fizičkoj sjednici u Splitu koja će se održati u petak, 17. srpnja" izvjestio je, kako prenosi službena stranica kluba, predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović.

Wesley Sneijder (Screenshot) Nogometu se vraća legendarni Nizozemac koji tvrdi da je mogao biti bolji od Messija i Ronalda divider

Brbić je u ponedjeljak podnio je ostavku jer klub nije ove sezone ostvario planirani rezultat koji bi vodio u kvalifikacije za Ligu prvaka.

"Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Uprave HNK Hajduk. To je moja moralna obveza jer nismo uspjeli ostvariti obećani rezultatski cilj u ovoj sezoni, a to je mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka," istaknuo je Brbić.

gol expired Otkrivamo zašto su nogometaši Hapoela zaigrali i osvojili kup u kopiji dresova hrvatske reprezentacije divider

On je objasnio kako klub neću napustiti odmah već "kada se steknu uvjeti za to", jer, kako je rekao, "iz odgovornosti prema Hajduku ne smijem i ne želim dopustiti da bude obezglavljen, imajući u vidu važnost održavanja stabilnosti poslovanja i funkcioniranja Kluba."

Ostavka je došla samo dan nakon pobjede Hajduka u Zagrebu nad Dinamom (3:2).

gol expired Ovo se dogodi jednom u 10 godina: Nevjerojatan peh zadesio Schumacherova sina divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider