Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne, nisu odali počast vatrenima

Otkrivamo zašto su nogometaši Hapoela zaigrali i osvojili kup u kopiji dresova hrvatske reprezentacije

Hapoel Beer Sheva osvojila je izraelski State Cup, a u finalu je nastupila u vrlo sličnim dresovima kao hrvatska reprezentacija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Hapoel Beer Sheve u ponedjeljak su osvojili izraelski State Cup nakon što su u finalu s 2:0 slavili protiv Maccabija Petach Tikve. Sahar i Josue zabili su golove u 49. i 61. minuti za veliko slavlje momčadi, koja je dospjela na naslovnice hrvatskih medija iz zanimljivog razloga.

gol expired Ovo se dogodi jednom u 10 godina: Nevjerojatan peh zadesio Schumacherova sina divider

Naime, Beer Sheva je u finalu istrčala u crveno bijelim kockastim dresovima, gotovo identičnim u kakvima igra hrvatske reprezentacija. Mnogi su mediji prenijeli da je izraelska momčad htjela iskazati poštovanje prema našoj reprezentaciji koja je u ovo doba prošle godine igrala finale Svjetskog prvenstva u Rusiji, međutim to nije bio slučaj.

Hapoel Beer Sheva je u finalu kupa predstavila svoje nove dresove za domaće utakmice u idućoj sezoni. Samo dan kasnije na njihovoj klupskoj stranici osvanuo je link za kupovinu dresova iz finala spomenutog kupa, ali i link na kojem se isti dresovi promoviraju kao domaći za sezonu 2020/2021.

Misterij riješen...

gol expired Građani slave pravnu pobjedu: Pepu šleper eura za pojačanja, 4 velika imena na listi divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider