Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na meti Kraljeva

Real pušta svoje dijete i želi zvijezdu Napolija: Jako dobar posao za Madriđane

Na meti Reala je Napolijeva obrambena zvijezda…

Momčad Napolijaa (Foto: Afp)

Real Madrid bacio je oko na južnokorejskog stopera Napolija Kim Min-jaea (26), piše španjolski Defensa Central.

Nacho (33) ozbiljno razmišlja o odlasku i to zadaje ozbiljne glavobolje Realu. Polivalentnom braniču Kraljevskog kluba ugovor istječe na kraju sezone, a još uvijek nije pristao na produljenje. Nacho je dijete Reala, dosta mu je epizodnih uloga, a i seljakanja po pozicijama.

Carlo Ancelotti, Luka Modrić i Karim Benzema Evo tko bi mogao zamijeniti Ancelottija u Realu: Don Carlo prema Brazilu, a sin mu preuzima poznati klub divider

U smiraju karijere želi standardno mjesto u momčadi i status prvotimca, a to teško da može dobiti u Realu, pogotovo ako Carlo Ancelotti ostane na Santiago Bernabeuu.

Kim Min-jae na meti Real Madrida

Čak i ako dođe do promjene na klupi Reala, Nachu nitko ne može jamčiti da će imati bolji status. Španjolac navodno čeka što će biti s Ancelottijem i tko će biti novi trener ako se Talijan odluči na odlazak. Ako procjeni da bi pod novim tehnikom mogao dobiti to što želi, možda se odluči za ostanak.

Carlo Ancelotti Ancelotti objavio nove informacije o Modriću koje smo svi čekali: "To se ne može kupiti" divider

Kako u Realu ništa ne prepuštaju slučaju, ne čudi što Madriđani već snimaju tržište. Navodno je Ancelotti preporučio Florentinu Perezu Napolijeva centralnog braniča, koji je imao odličnu sezonu i vidno je napredovao. Za mnoge je ponajbolji stoper ove sezone u ligama petice.

Stamenom Korejcu ugovor s Napolijem istječe tek u ljeto 2025., no ima izlaznu klauzulu u ugovoru koja iznosi 44 milijuna eura, barem tako tvrdi španjolski dnevnik. To za Real nije previše i čini se jako dobrim poslom. Kim Min-jae na Transfermarktu je procijenjen na 50 milijuna eura, a mnogi su uvjereni da vrijedi i znatno više.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider