Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rošada u Madridu

Evo tko bi mogao zamijeniti Ancelottija u Realu: Don Carlo prema Brazilu, a sin mu preuzima poznati klub

Real Madrid navodno već traži zamjenu za Carla Ancelottija…

Carlo Ancelotti, Luka Modrić i Karim Benzema (Foto: Afp)

Još uvijek nije jasno hoće li Carlo Ancelotti ostati trener Real Madrida i iduće sezone. Engleski Mirror tvrdi da neće i da Real već traži zamjenu. Prema informacijama engleskog dnevnika, talijanski stručnjak će preuzeti klupu brazilske reprezentacije, dok bi na njegovo mjesto mogao doći trener Arsenala Mikel Arteta.

Momčad Napolijaa Real pušta svoje dijete i želi zvijezdu Napolija: Jako dobar posao za Madriđane divider

Mirror tvrdi da je Arteta glavni kandidat za novog trenera Reala, a da bi njega u Arsenalu mogao zamijeniti Roberto de Zerbi, koji je postao glavni menadžera Brightona nakon što je Graham Potter prešao u Chelsea.

Arteta umjesto Ancelottija u Realu

U eteru se pojavila još jedna informacija koja sugerira da bi Ancelotti doista mogao napustiti Madrid. Naime, Ancelottijev sin i pomoćnik u Realu, Davide, navodno je prihvatio ponudu Basela da postane njegov glavni trener.

Carlo Ancelotti Ancelotti objavio nove informacije o Modriću koje smo svi čekali: "To se ne može kupiti" divider

Stara je navada na Santiago Bernabeuu da se u sudbini trenera i pojedinih igrača odlučuje na kraju sezone. Krajnji rezultat više-manje kroji sve u Realu. I ovaj put puno toga će ovisiti raspletu bitke za trofeje. Real je u igri za Ligu prvaka i Kup kralja, dok je Barcelona daleko odmakla u španjolskom prvenstvu.

Ancelottijev sin preuzima Basel

Za Real je Kup kralja samo utješna nagrada. Sezona se ne bi smatrala uspješnom ako bi sve ostalo samo na tom trofeju. Dakle, u fokusu Madriđana je Liga prvaka. Real u četvrtfinalu čeka Chelsea, a u polufinalu Manchester City ili Bayern.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider