Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Malo je navijača Dinama

Što dinamovce očekuje u Londonu? West Ham neće biti u najjačem sastavu, ali na tribinama će biti vatreno

Dinamo će večeras saznati u kojem će natjecanje igrati proljeće u Europi.

Večeras od 21 sat na rasporedu je utakmica šestog kola Europske lige između West Hama i Dinama na Olimpijskom stadionu u Londonu. Aktualni hrvatski prvak već je osigurao proljeće u Europi, ali večeras ćemo saznati u kojem natjecanju, Europskoj ili pak Konferencijskoj ligi.

Da bi ostao u Europskoj ligi Dinamo mora uzet barem bod kod West Hama, momčadi koja je već osigurala prvo mjesto u skupini. U slućaju poraza, "Modri" će se nadati da će bečki Rapid ostati neporažen na gostovanju kod Genka.

Trener Željko Kopić protiv West Hama kreće sa sljedećim sastavom: Livaković - Šutalo, Theophile, Perić - Ristovski, Ademi, Gojak, Štefulj - Ivanušec, Andrić, Oršić.

Vidjet ćemo hoće li to biti formacija biti 3-4-3 ili 3-5-2, a što se tiče West Hama, kao što je Moyes najavio na konferenciji za mediji, ima dosta igrača iz mlade momčadi u prvom sastavu. Što se pak tiče ovih poznatijih imena, tu su Yarmolenko, Noble i Vlašić.

gol expired Dinamo ostvario povijesnu pobjedu u Engleskoj i prezimit će u Europskoj ligi: Oršić srušio West Ham čudesnim pogotkom divider

Zbog novih mjera britanske vlade protiv globalne pandemije koronavirusa, praktički je onemogućen dolazak navijača Dinama u London na utakmicu protiv West Hama.

Sat vremena prije utakmice počela je kiša u Londonu, ali to nije spriječilo navijače da u velikom broju dođu na utakmicu protiv DInama. Tako bi večeras na Olimpijskom stadionu u Londonu trebalo biti između 40 i 50 tisuća navijača, a ukupan kapacitet stadiona je 60 tisuća.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider