Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nekad ključan, a danas...

Na pomolu novi dogovor Dinama i Lokomotive: Rješavaju se skupe zvijezde

Još jedan Dinamov igrač mogao bi ove sezone nositi dres Lokomotive.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjih se godinu dana nakon kraće stanke opet rascvjetao biznis između Dinama i Lokomotive. Nakon što su Modri kupili nekolicinu igrača iz bliskog im kluba (Karačić, Kastrati, Jakić), na Kajzericu su poslali veliku nadu, 21-godišnjeg Marka Gjiru. On je trebao naslijediti već zaboravljenog Ivana Šunjića, koji je prošle godine prodan u drugu englesku ligu.

gol expired Dva najbolja mlada Hrvata sele se na vrući talijanski jug? Imali bi puno navijača iz Hrvatske divider

Sada bi u istom smjeru, pišu Sportske novosti, mogla i velika zvijezda Izet Hajrović, jedan od ključnih igrača Nenada Bjelice u povijesnom prezimljavanju u Europi prije godinu i pol dana. No prošle sezone Hajrović nije bio u Bjeličinim planovima, a Dinamo ga plaća nevjerojatnih 850 tisuća eura godišnje, što je plaća kakve se ne bi posramili ni mnogi klubovi u Serie A.

Ni Zoranu Mamiću Hajrović ne treba, a ponuda nema, pa je plan da ga se pokuša ''razigrati'' na provjerenom mjestu. Jasno je da Lokomotiva sama neće plaćati Hajrovića jer nema toliki budžet ali barem bi opet bio u izlogu za prodaju. Vidjet ćemo što će na to reći sam Hajrović i hoće li pristati spustiti se koju stepenicu niže u karijeri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider