Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
počeli pregovori

Dva najbolja mlada Hrvata sele se na vrući talijanski jug? Imali bi puno navijača iz Hrvatske

Josip Brekalo i Nikola Vlašić mogli bi sljedeće godine igrati zajedno i u klubu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski mediji pišu kako je talijanski Napoli jako zainteresiran za dva igrača koji će za koju godinu biti predvodnici hrvatske nogometne reprezentacije. Nakon što je njemački Kicker prije dva dana donio vijest kako bi Josip Brekalo mogao preseliti u Napoli, u istom bi smjeru mogao i Nikola Vlašić.

Ova dvojica 22-godišnjaka jako su zanimljiva na nogometnom tržištu, a najviše je zagrizao Napoli, koji za obojicu nudi nešto malo više od 20 milijuna eura uz neizostavne bonuse koje bi dobili Wolfsburg i moskovski CSKA.

gol expired Službeno: Mirko Marić potpisao za Monzu, Osijeku odšteta od 4,5 milijuna eura divider

Prema Kickeru, Brekalo je odlučio napustiti njemački klub, dok Vlašić želi prijeći na stepenicu više u karijeri, a Serie A bila bi jasan korak u tome smjeru. No pitat će se u svemu tome i njihove klubove. CSKA neće samo tako pustiti svog najboljeg igrača koji je kao veznjak postigao čak 21 pogodak u 60-ak odigranih utakmica.

Gazzetta dello Sport piše kako je u slučaju Vlašića sve postalo službeno. Gennaro Gattuso želi hrvatskog nogometaša i pregovori su u tijeku. Bilo bi lijepo gledati Nikolu sljedeće sezone u jakoj konkurenciji u Italiji, a kada bi mu se pridružio i Brekalo, Napoli bi dobio popriličan broj simpatizera u Hrvatskoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider