Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"oprao" svoje igrače

Riječi velikog Mourinha koje odzvanjaju: "Pobijedila je obitelj. Sami smo si krivi, ali Dinamo je zaslužio slaviti"

Jose Mourinho nije bio ljutit nakon ispadanja Tottenhama od Dinama na Maksimiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho čestitao je Modrima nakon nevjerojatnog preokreta i plasmana u četvrtfinale Europske lige. Dinamo je upisao 3:0 pobjedu protiv Spursa na Maksimiru i na taj način nadoknadio zaostatak 2:0 iz prve utakmice. 

 

"Moj komentar je da je momčad koja je imala više želje, volje i borbenog duha pobijedila. Možemo reći da su imali puno sreće u posljednjih 15 minuta, ali mislim da to nije pošteno prema Dinamovoj obitelji. Sve su ostavili na terenu, nisu imali više ništa za dati. Nogomet ponekad kažnjava one koji ne slijede bazične stvari u životu. U ovom slučaju morate dati sve od sebe u svakoj utakmici. Pohvale Dinamovoj obitelji jer su dali sve od sebe."

Karizmatični Mourinho kaže da Dinamo nije bio ništa bolji nego u prvoj utakmici već da je njegova momčad sama kriva za poraz i ispadanje.

gol expired Engleski mediji u šoku nakon ispadanja Spursa: Evo što pišu o Dinamu i magičnom Oršiću divider

"Mislim da Dinamo nije igrao puno bolje nego u prvoj utakmici. Žao mi je. Ali mi smo sami krivi za ovaj poraz. Izgubili smo utakmicu zbog stava koji smo imali u ovoj utakmici. Mislili su da je gotovo, a ja sam im rekao nešto sasvim suprotno. Rekao sam im da je dovoljno da zabiju jedan gol i da se mogu vratiti u utakmicu. Moji igrači su vidjeli puno puta ono što Oršić može. Pogledajte prvi gol, to je ono na što sam ih upozoravao. Čestitke Dinamovim igračima."

I za kraj Portugalac je priznao da je Dinamo zasluženo slavio.

"Dinamo je pobijedio jer su bili grupa, momčad, svi su radili zajedno. Čak i igrači s klupe. Dinamo je zaslužio slaviti i pobijediti."

U petak je ždrijeb Europske lige, a Modri će svoje utakmice igrati 8. i 15. travnja. 

gol expired Heroj Dinamove pobjede Oršić ostao nestvarno ponizan nakon hat-tricka Spursima: "Ovo je kao kad sanjaš pa se dogodi" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider