Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"utakmica za sjećanje"

Heroj Dinamove pobjede Oršić ostao nestvarno ponizan nakon hat-tricka Spursima: "Ovo je kao kad sanjaš pa se dogodi"

Dinamo je napravio jedan od najvećih podviga u povijesti natjecanja eliminiravši Tottenham nakon poraza 2:0 u prvoj utakmici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je upisao jednu od najvećih pobjeda u svojoj klupskoj povijesti u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige, u kojoj je na Maksimiru pao slavni Tottenham. Modri su slavili s 3:0, hat-trickom Mislava Oršića, kojim je nadoknađen zaostatak od 0:2 iz Londona.

"Svi smo junaci, utkmica je stvarno bila odlična. Svi smo disali kao jedno. Utakmica za sjećanje. Nakon utakmice u Londonu u nama je ostala gorčina. Osjetili smo da možemo, a nismo ništa pokazali. Ovdje je bila sasvim druga priča. Sve nam se otvorilo. Sretni smo što smo prošli dalje", rekao je heroj Oršić koji je zabio dva prekrasna gola i jedan koji mu je sjajno pripremio Atiemwen. 

"Neću komentirati svoje golove. Kao kad sanjaš pa se dogodi."

Ždrijeb Europske lige već je sutradan, a Oršiću i drugima nije bitno tko će idući doći. Vjeruje da se onakva utakmica kao iz Londona neće ponoviti. 

"Sami sebi smo dokazali da možemo igrati na visokom nivou. Tko god da dođe nećemo više imati kočnicu. Moramo ostati ponizni i onda se možemo nadati velikom uspjehu u Europa ligi."

Dinamo će utakmica četvrtfinala Europske lige igrati 8. i 15. travnja. 

gol expired Engleski mediji u šoku nakon ispadanja Spursa: Evo što pišu o Dinamu i magičnom Oršiću divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider