Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nabrojao sve minuse

Mourinho žestoko opleo po Kovačevu Bayernu: "Bilo je tužno to gledati"

Mourinho je razočaran igrom i taktikom Bayerna protiv Liverpoola.

Jose Mourinho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bayern se oprostio od Lige prvaka već u osmini finala. Koban je po momčad Nike Kovača bio Liverpool, koji je nakon 0:0 na Anfieldu slavio s 3:1 u Münchenu.

Iako se Bayernov pad može pripisati različitim razlozima, nakon utakmice bilo je kritika i za trenera Niku Kovača. U sličnom je tonu utakmicu komentirao i Jose Mourinho.

"Bilo je tužno to vidjeti. Mislim da su zakazali iz svake moguće perspektive. Liverpool je podizao liniju, a Bayern spuštao, bilo je puno prostora među linijama", rekao je za Russia Today.

"Lewandowski je bio previše usamljen. Nije bilo pritiska u sredini. James Rodriguez bio je potpuno izgubljen, nije bilo mogućnosti za bilo kakav presing, bilo kakvu igru između linija i nije bilo povezanosti s napadačkom trojkom. Zato mislim da je ovo bila baš tužna predstava Bayerna", nabrojao je Portugalac sve minuse u igri Bayerna.

Mourinho nije zaboravio ni pohvaliti Liverpool, koji je, po njemu, odigrao najbolju partiju ove sezone u Ligi prvaka.

''To ih stavlja u dobru poziciju u borbi za Ligu prvaka. Međutim, može imati i psihološki efekt u prvenstvu. Možda se preporode i nastave s ovakvim partijama u Premierligi", rekao je o momčadi Jürgena Kloppa koja u prvenstvu vodi mrtvu trku s Manchester Cityjem, a u četvrtfinalu Lige prvaka igrat će protiv Porta.

ŽDRIJEB Lige prvaka: Izvučeni parovi četvrtfinala i polufinala, čekaju nas spektakli Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka (Foto: AFP) Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka (Foto: AFP) Igrači Juventusa slave pobjedu (Foto: AFP) +1 Slavlje igrača Ajaxa (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider