Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
UISTINU POSEBAN

Mourinho priznao najgori start Rome u povijesti pa odgovorio u svom stilu

Nogometaši Rome u početku ove sezone poprilično se pate po pitanju dolaska do željenih rezultata.

Jose Mourinho (Foto: Afp)

Poprilično loš start u sezonu upisala je Roma Josea Mourinha. Nakon šest utakmica Serie A imaju jednu pobjedu, dva neodlučena rezultata i tri poraza, odnosno pet bodova.

Činjenica da su zabili čak 13 pogodaka tu im ne pomaže previše, budući da ih nisu najbolje rasporedili (Empoli su savladali 7:0), a čak 11 su primili.

Najgora Roma i najgori Mou u povijesti

To je najgori start Rome u povijesti, odnosno nikad nakon šest kola nisu imali pet ili manje bodova. Isto tako je najgori ligaški start Mourinha u njegovoj karijeri, s čim se on morao susresti i pred medijima nakon jučerašnjeg poraza u Genovi rezultatom 4:1.

"Nismo dobri u obrani, svaki udarac u naš okvir kao da na kraju uđe unutra. Ne pokazujem prstom u vratara Rui Patricija nego u scenarij koji prolazimo. Te stvari događaju nam se u svakoj utakmici, ali to je naša trenutna realnost. Osjećam to ja na klupi, ali i igrači na terenu", rekao je Mourinho.

No, nakon svojevrsnog posipanja pepelom, ako to tako možemo nazvati, uslijedio je dio u pravom Mourinhovu stilu.

"Ovo je također moj najlošiji start u sezonu u povijesti. Ipak, mislim da Roma nikad ranije nije igrala dva europska finala u nizu", rekao je u odmah u svoju obranu.

Podsjećemo, Mourinho je osvojio Konferencijsku ligu 2022. godine, dok je prošle godine poražen u finalu Europske lige od Seville, nakon lošijeg izvođenja kaznenih udaraca. Mourinho to nije prihvatio kao poraz, a i na svaki spomen te utakmice navodi kako su zakinuti za kazneni udarac u produžecima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider