Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pohvalio hit klub

Mourinho "oprao" svoju momčad nakon debakla: "Gore od prijateljske utakmice"

Jose Mourinho imao je puno razloga za nezadovljstvo nakon devetog kola Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho nije štedio svoju momčad nakon debakla protiv Huddersfielda. Novak u Premierligi slavio je s 2:1 i ostavio Manchester United na pet bodova zaostatka za vodećim Manchester Cityjem.

''Jako je loše kada izgubite utakmicu zbog pristupa. Kad gubim, volim izgubiti jer je protivnik bio bolji od nas'', rekao je Mourinho.

''Ne pamtim ni prijateljsku utakmicu u kojoj je naš pristup bio ovako loš. Mogli smo zabiti drugi gol i doći do boda, ali to bi bilo nezasluženo'', dodao je Mourinho i pohvalio protivnika koji je jedna od senzacija Premierlige.

''Igrali su kako ja volim: agresivno, motivirano, požrtvovno i s velikom željom. Jednostavno, pobijedila je momčad koja je to zaslužila'', rekao je Mourinho.

Momčad Huddersfielda, dobrim dijelom sastavljena od odbačenih i jeftinih igrača, zauzima vrlo dobro 11. mjesto na tablici. U centru uspona ovog malog kluba je karizmatični trener David Wagner, prijatelj i kum Jürgena Kloppa čije su nekonvencionalne metode privlačile pozornost i u drugoligaškoj konkurenciji.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider