Automoto
SPORTOVI
Automoto
ružno je izgledalo

Zastrašujuć pad prvaka u motociklizmu: Vlastiti motor ga poklopio, mora na operaciju

Španjolac neće po dobrome pamtiti utrku na domaćem terenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šesterostruki svjetski prvak u elitnoj klasi MotoGP Španjolac Marc Marquez (Honda) u nedjelju je teško pao u završnici Velike nagrade Španjolske, prve utrke Svjetskog prvenstva u motociklizmu u novoj sezoni.

Marquez je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad motociklom i poletio u zrak. Kada je pao na stazu, vlastiti motocikl ga je poklopio. Slomio je nadlaktičnu kost desne ruke i morat će na operaciju.

Kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.

Marqueza su u mobilnoj klinici na stazi u Jerezu pregledali službeni liječnici, dali dijagnozu i otkrili što će se dalje događati s aktualnim svjetskim prvakom.

gol expired Tko je Srbin koji je neočekivano debitirao za Dinamo? Bio je Zvezdina nada, vratio se u rodni grad divider

"Vozač će ostati pod kontrolom nekoliko sati, a sutra bi trebao biti prebačen u Barcelonu, gdje će biti operiran. Morat će mu se namjestiti kost, a moglo bi biti problema i s radijalnim živcem. U to još nismo sigurni", objavili su službeni liječnici koji nisu željeli davati prognoze o tome koliko će Marquez morati izbivati sa staze rekavši da je još prerano za takve procjene.

U skraćenoj sezoni na rasporedu je 13 utrka, a sljedeća je na rasporedu već za tjedan dana na istoj stazi u Jerezu, a vozači će se boriti za Veliku nagradu Analuzije. Do 23. kolovoza motociklisti bi trebali odvoziti pet od predviđenih 13 utrka.

gol expired Barca našla svog Zidanea: Xavi ne može, ali ima tko može. Messi je podigao palac gore! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider