Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliko pojačanje

Monaco iz Španjolske doveo jednog od najboljih strijelaca La Lige

Francuski prvoligaš Monaco potpisao je petogodišnji ugovor s napadačem Wissamom Ben Yedderom, koji je napustio Sevillu, objavio je klub iz Kneževine.

Antoine Griezmann i Wissam Ben Yedder (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Iako financijske pojedinosti transfera nisu otkrivene, mediji pišu da je Monaco s 40 milijuna eura aktivirao otkupnu klauzulu za 29-godišnjeg francuskog reprezentativca Wissama Ben Yeddera.

Ben Yedder došao je u Sevillu u srpnju 2016. i u tri sezone u 138 utakmica za klub iz La Lige zabio je 70 golova.

"Sretan sam što sam prešao u Monaco", kazao je Ben Yadder.

"Izabrao sam Monaco jer vjerujem u taj projekt i odlučan sam da učinim sve što je u mojoj moći za ostvarivanje zajedničkih ambicija."

Mlada zvijezda Formule 1 odmara se u Hrvatskoj: Možete li prepoznati na kojoj je lokaciji? Lando Norris na odmoru u Hrvatskoj (Foto: Instagram) Lando Norris na odmoru u Hrvatskoj (Foto: Instagram) Lando Norris na odmoru u Hrvatskoj (Foto: Instagram)

S druge strane, portugalski veznjak Rony Lopes prešao je iz Monaca u Sevillu za 20 milijuna eura na također pet godina, pišu španjolski mediji.

Monaco, koji je prošlu sezonu završio na 17. mjestu, novu sezonu francuskog prvenstva započeo je porazom kod kuće 0:3 od Olympique Lyonnaisa.

No očekuje se mnogo bolja sezona Monaca od prošle jer je otkupljen Gelson Martins od Atletica, doveden je čovjek koji je našeg Subašića poslao na klupu, Benjamin Lecomte te Henry Onyekuru, krilo iz Evertona. Uz iskusnog golgetera Yeddera, Monaco bi trebao biti jači nego lani.

Rasplet iz snova za Dinamo: Nakon sinoćnjih rezultata otvara se povijesna prilika u Ligi prvaka Liga prvaka, stanje uoči play-offa 2019./2020. (Screenshot: https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedcl2019.html) Ždrijeb Lige prvaka (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider