Automoto
SPORTOVI
Automoto
Gdje bi to moglo biti...

Mlada zvijezda Formule 1 odmara se u Hrvatskoj: Možete li prepoznati na kojoj je lokaciji?

Brojni vozači iskoristili su ljetnu stanku na odlazak na more.

Galerija Lando Norris na odmoru u Hrvatskoj (Foto: Instagram) Lando Norris na odmoru u Hrvatskoj (Foto: Instagram) Lando Norris na odmoru u Hrvatskoj (Foto: Instagram)

U Formuli 1 trenutačno vlada ljetna pauza, koja je započela odmah po završetku Velike nagrade Mađarske i trajat će sve do kraja ovog mjeseca.

Brojni su vozači odlučili iskoristiti četverotjednu stanku kako bi na moru napunili baterije za nastavak sezone, a jedan od njih za svoj ljetni odmor izabrao je –Hrvatsku.

Lando Norris, 19-godišnji Englez, na svom je Instagramu objavio dvije fotografije te je otkrio da se nalazi u Hrvatskoj, ali nije htio precizirati o kojoj se lokaciji radi.

Norris je inače debitant u Formuli 1 i imao je ove sezone nekoliko zapaženih nastupa, od kojih se posebno ističu šesta mjesta u Bahreinu i Austriji.

Na kontu ima ukupno 24 boda i trenutačno je 10. u poretku vozača.

U McLarenu su jako zadovoljni njegovim vožnjama, pa su nedavno potpisali ugovor i za iduću sezonu, u kojoj će opet imati istu vozačku postavu: Lando Norris i Carlos Sainz Jr.

Ne znamo na kojoj se lokaciji Norris trenutačno nalazi niti dokad planira ostati u Hrvatskoj, ali znamo da će se ponovno utrkivati 1. rujna (tad je na rasporedu Velika nagrada Belgije).

Rasplet iz snova za Dinamo: Nakon sinoćnjih rezultata otvara se povijesna prilika u Ligi prvaka Liga prvaka, stanje uoči play-offa 2019./2020. (Screenshot: https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedcl2019.html) Ždrijeb Lige prvaka (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider