Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otkriva pouzdani izvor

Modrićev agent snimljen u Milanu: Uskoro slijedi "neugodni" sastanak Luke i Pereza?

Menadžer Luke Modrića i dalje se nalazi u Milanu, gdje, kako vjeruje ugledni talijanski novinar Di Marzio, čeka mig od svog pulena za početak akcije – transfer u Inter.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju uglednog talijanskog novinara Gianluce Di Marzia, transfer Luke Modrića iz Real Madrida u Inter ozbiljna je stvar i mogla bi se realizirati. To dokazuje i video koji je objavila talijanska Gazzetta dello Sport, na kojem je snimljen Modrićev menadžer Vlado Lemić kako se i dalje nalazi u Milanu, gdje je prije dva dana zaključio posao s Interom oko dovođenja Šime Vrsaljka.

MODRIĆEV MENADŽER U MILANU

Moguće da je riječ samo o produženom boravku u Milanu, no Di Marzio vjeruje da je Lemić u stalnom kontaktu s Modrićem, koji bi ovih dana trebao imati "neugodan" razgovor s predsjednikom Reala Florentinom Perezom te mu priopćiti da želi odlazak iz španjolske prijestolnice.

No i da Modrić izrazi svoju želju za odlaskom, čini se da bi moglo biti problema kao i 2012. godine, kada je želio napustiti Tottenham. Tada je bojkotirao početak priprema, kako bi uvjerio predsjednika Daniela Levyja da nema namjeru nastupati za klub. Neki vjeruju da će to morati napraviti i sada kako bi slomio šefa Reala. Podsjetimo, Perez je u razgovoru s novinarima izjavio da Modrić može ići, ali samo ako netko ponudi 750 milijuna eura, koliko mu iznosi odštetna klauzula.

Drugi pak vjeruju da će Perez u slučaju da Modrić izrazi svoju želju za novim izazovom poput gospodina prihvatiti tu njegovu želju i prodati ga za razuman iznos.

Recimo i da je Modrić završio na naslovnici Corriere dello Sport, još jednog uglednog talijanskog lista, s naslovom: "Ukazao se Luka Modrić. Mogućnost dovođenja stopirala sve druge transfere u Interu".

Modrić se uskoro vraća u Madrid i tada će biti sve puno jasnije. Zasada i dalje sve ostaje na špekulacijama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider