Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nerazzurri ne odustaju

Može li Inter dovesti Modrića? Misle ozbiljno, ali moraju pričekati sudbonosni sastanak

Mogući dolazak Luke Modrića u Inter jedna je od glavnih tema u Italiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inter je vrlo aktivan u ovom prijelaznom roku; sportski direktor Piero Ausilio vješto sastavlja momčad koja je probudila optimizam u plavo-crnom dijelu Milana. Nakon dolaska Šime Vrsaljka i još nekoliko igrača Inter će pokušati izvesti šokantnu operaciju i dovesti Luku Modrića.

O ovoj se temi puno piše u Italiji, dok navijači na društvenim mrežama, pomalo u nevjerici, ne skrivaju oduševljenje zbog mogućeg dolaska najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Dodatno ih je ''zapalio'' Marcelo Brozović pričom na Instagramu: objavio je fotografiju s Modrićem uz natpis ''Dogovor je pao''. Objavu je brzo izbrisao, ali ne dovoljno brzo da zaustavi novu lavinu nagađanja.

Mogući dolazak Modrića u Inter jedna je od udarnih vijest talijanske Gazzette dello Sport, koja piše kako Modrić želi doći u Inter. Dodaju kako je u pregovore uključena Modrićeva supruga Vanja, koja je navodno nazvala Inter i ponudila im Modrića, te napominju da će operacija biti vrlo komplicirana.

Inter je navodno spreman ponuditi manju godišnju plaću od Reala, ali i duži ugovor, koji bi 33-godišnjeg Modrića zadržao u Interu do 2022.

Inter mora čekati i nadati se

O Modriću piše i službena stranica Gianluce Di Marzija, poznatog talijanskog novinara specijaliziranog za transfere. Prema njemu, Inter je uspostavio kontakt s Modrićevim predstavnicima, ali moraju pričekati rasplet sudbonosnog sastanaka s predsjednikom Reala Florentinom Perezom.

Modrić se trenutno nalazi u Italiji na odmoru koji traje do kraja tjedna, nakon čega bi se trebao dogoditi sastanak. Modrić i Perez raspravit će o njegovoj budućnosti, nakon čega će Inter znati može li izvesti taj senzacionalan transfer.

Nerazzurri se nadaju da će Modrić izraziti želju za promjenom sredine nakon što je s Realom osvojio sve što je mogao osvojiti. Naravno, nešto će se pitati i Real, koji je odlaskom Cristiana Ronalda već ostao bez jednog ključnog člana momčadi koja je tri puta zaredom pokorila Europu.

Madidska Marca, list blizak Realu, već je objavila kako Inter Modrića može samo sanjati. Budući da se ovaj list često naziva neslužbenim Realovim glasilom, to se zasad može shvatiti kao stajalište Kraljevskog kluba o prodaji Modrića.

No Inter nema namjeru odustati, ali sve što sada mogu napraviti jest čekati i nadati se. Zbog mogućeg transfera Modrića privremeno su stopirali i dovođenje Artura Vidala, čiji je dolazak bio blizu realizacije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider