Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slijedi cjenkanje ili?

Talijani najavili senzacionalni Modrićev transfer, iz Madrida stigao hladan tuš

Hrvatska kolonija u glavnom gradu Lombardije već je sad golema, a talijanski mediji pišu da bi se mogla i povećati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ušli smo u posljednji mjesec ljetnog prijelaznog roka i možemo očekivati svakakve transfer-špekulacije.

Jedna takva stiže s Apeninskog poluotoka, plasirao ju je Sky Sports Italia i glasi: Inter želi Luku Modrića!

Nerazzurri su u velikoj ofenzivi, već su iskrcali desetke milijuna eura za dovođenje novih igrača (Radja Nainggolan, Lautaro Martinez, Matteo Politano, uskoro se očekuje i potvrda dolaska Šime Vrsaljka iz Atletico Madrida) te imaju visoke ambicije u nadolazećoj sezoni, a šlag na krunu cijelog njihova prijelaznog roka bilo bi dovođenje Luke Modrića.

Sky Sports poziva se na izvore bliske Modriću i navodi kako je kapetan Vatrenih dao načelni pristanak na transfer te da bi klubovi mogli krenuti u pregovore nadolazećih dana.

Vidal na čekanju

Modriću godi činjenica da mu je Inter spreman ponuditi veliku plaću te da će ga u svlačionici dočekati trojica suigrača iz reprezentacije (Perišić, Brozović, Vrsaljko) koji će mu umnogome olakšati prilagodbu. Luka će uskoro navršiti 33 godine, više nije u cvijetu mladosti, premda je i dalje na vrhunskoj razini i ne treba previše govoriti o tome koliko bi pojačanje bio za Nerazzurre.

A do interesa Intera za Modrića došlo je zbog toga što se nikako ne uspijevaju dogovoriti s Bayernom glede transfera Artura Vidala, pa je taj posao odlučio staviti na čekanje prije nego što ispita sve mogućnosti u vezi možebitnog dolaska kapetana hrvatske nogometne reprezentacije.

Marca gasi požar

U međuvremenu iz Madrida stiže demantij preko Realova neslužbenog glasila Marce.

"Prava je istina ta da ni Real ni hrvatski reprezentativac ne žele prekinuti svoju plodonosnu suradnju, tako da je san o Interu nemoguć. Najbolji igrač Svjetskog prvenstva povremeno je znao reći kako želi završiti karijeru u Realu, a Real nikad neće niti ući u pregovore za njega. Njemu je trenutno u mislima utakmica Superkupa Europe protiv Atletica koja se 15. kolovoza igra u Tallinnu", napisala je Marca.

Zvuči kao nekakva PR objava iz Reala za umirivanje navijača koji bi teško podnijeli odlazak Modrića nakon što je klub već napustio Cristiano Ronaldo...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider